Yogalessen

Basic Ashtanga Yoga (rustige fysieke en mentale yoga)

In deze lessen wordt de “totale yoga” onderwezen, dus een combinatie van het fysieke en het mentale. Hier wordt zowel gewerkt met lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen maar ook met technieken voor concentratie en meditatie.

Deze yogalessen richten zich tot mensen die zowel een lichte fysieke inspanning wensen te doen maar die ook nood hebben aan stress vermindering en ontspanning van de geest

Deze zachte, rustige yogales is ideaal voor:

  • Beginners en gevorderden
  • Mensen met fysieke klachten.

yogalessen


Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal, daarom gaan de lessen steeds door in groepjes van maximum 9 personen!

Dynamic Hatha Yoga (dynamische fysieke yoga)

In deze lessen staan de krachtige lichaamshoudingen en de ademhalingsoefeningen centraal. De flow en de alignment of uitlijning en precisie van de houdingen is hier belangrijker en er worden af en toe correcties tijdens de les gegeven. De eenheid van lichaam (houding) en geest (adem) staat centraal.

Deze yogalessen richten zich tot mensen die vooral aan hun fysieke lichaam wensen te werken. Voor hen die flexibiliteit en kracht wensen op te bouwen in combinatie met een correcte ademhaling.

Deze meer inspannende en uitdagende yogales is ideaal voor:

  • Beginners en gevorderden
  • NIET voor mensen met fysieke klachten.

Meditate & Relax Yoga (meditatieve yoga)

In deze meditatielessen staat de geest centraal. Er wordt geleerd om de zintuigen naar binnen te keren en er worden concentratie, meditatie en diepe relaxatie oefeningen gedaan.

Deze yogalessen zijn perfect voor mensen die geest en lichaam willen ontspannen. Voor zij die controle willen leren krijgen over de gedachten om zo zekerder en krachtiger in het leven te staan.

Meditatie en concentratie lessen voor:

  • Iedereen

yogalessen


Privé of therapeutische Yoga

In deze lessen kan er naar persoonlijke noden gekozen worden voor rustige of meer dynamische lessen. Bij fysieke klachten kunnen er nu specifieke houdingen aangeleerd worden om de klachten te verlichten.Deze yogalessen kunnen gevolgd worden met 1-3 personen en zijn ideaal voor mensen die goed begeleidt willen worden.


Zwangerschapsyoga

In deze lessen leer je gezond zwanger te zijn. De zwangerschap yoga bereidt het lichaam en de geest voor op de bevalling, brengt je in contact met je lichaam en jezelf en tenslotte neemt het eventuele stress en/of spanning weg. Dit alles komt jou en je ongeboren kindje zeer ten goede. De basic ashtanga yoga kan gevolgd worden tijdens het eerste trimester en de meditatieve yoga kan gevolgd worden tot en met het tweede trimester en de zwangerschaps yogalessen kunnen van begin tot het einde van de zwangerschap worden gevolgd!


yogalessen


Yoga Prijzen

1m50 2m85 10b110
Keuzen Tijd Beurten Prijs Reserveer
1 Maand Abonnement 60″ 4 50€ Reserveer
2 Maand Abonnement 60″ 8 85€ Reserveer
Beurtenkaart
(6 maand geldig)
60″ 10 110€ Reserveer
Privé Les (max 3P) 60″ 1 45€ Reserveer
Privé Les (max 8P) 60″ 1 75€ Reserveer