Contact

ayuryogaAyuryoga Instituut tracht op een zo oorspronkelijk en traditioneel mogelijke manier Osteopathie, Ayurveda en Ashtanga Yoga aan te bieden in het liefelijke België. Ayuryoga is een Mind, Lifestyle and Health Institute.


Leven op een Ayurvedische manier in combinatie met het beoefenen van Patanjali’s Ashtanga Yoga verleent ons die extra energie en vormt ons steeds verder tot een sterker en zelfzekerder persoon. Hopelijk gaat u de uitdaging aan op zoek naar uw ware zelf. De zoektocht zal u gelukkig maken. Want…”je bent wat je zoekt.”

Heeft u vragen of opmerkingen, kan u ons steeds bereiken op onderstaande gegevens

Telefoonnummer +32 55 61 09 69
Gsm nummer +32 478 24 64 23
Email info@ayuryoga.be
Adres Scheldestraat 6, 9790 Wortegem-Petegem (Oost-Vlaanderen)


Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 21:00
Woensdag 09:00 21:00
Donderdag 09:00 21:00
Vrijdag 09:00 21:00
Zaterdag 09:00 21:00
Zondag 09:00 21:00
 Bekijk beschikbaarheid

ayuryoga2Geschiedenis AyurYoga Instituut

Het Ayuryoga Instituut werd in 2007 opgericht om de mensen via Yoga en Ayurveda te begeleiden en te steunen in hun zoektocht naar een gezond en evenwichtig leven.
U kan bij Ayuryoga terecht voor hatha yoga groeps- en privelessen, maar ook voor zwangerschapsyoga of kinderyoga. Hierbij wordt er altijd veel aandacht besteed aan concentratie, ademhalingsoefeningen en de asana’s of houdingen.

Verder laten wij u graag kennismaken met de Ayurveda of de Indische traditionele geneeskunde via een consult waarin uw persoonlijke constitutie via een polsdiagnose wordt bepaald en uw klachten worden besproken. Aan de hand van deze gegevens ontvangt u een boekje met persoonlijke richtlijnen voor dieet, levensstijl, kruidenpreparaten en massages of behandelingen.

Last but not least kan u bij Ayuryoga ook terecht voor een pancha karma kuur of een traditionele Indische reinigingskuur van 7 dagen in aanwezigheid van een indische dokter of vaidya. Zo kan u terug met volle kracht en energie in het leven staan! Graag verwelkomen wij u!

De therapeuten

ayuryoga instituutBATTEAUW AURELIE

Studeerde in 2001 af aan de Rijksuniversiteit Gent als master Oosterse talen en culturen met specialisatie Indologie en Sanskrit. Vanuit haar enorme interesse in de Indische cultuur is haar passie voor de Indische geneeskunde ontstaan en studeerde zij in 2006 af als Ayurvedisch therapeute aan de school voor Ayurveda te Gent.

Zij vervolledigde studies als Ayurvedisch masseuse, marma punten therapeute en Pancha Karma begeleidster aan de International Academy of Ayurveda te Puna, India. Het AyurYoga instituut werd toen opgericht in 2007. Vanuit haar blijvende interesse in alternatieve geneeswijzen werd het diploma van Osteopaat D.O behaalt in 2014 waarbij AyurYoga nu een brede waaier aan holistische therapieën en vakbekwaamheid kan aanbieden.

ayuryoga instituutVAIDYA DR. LELE NANDAN

Werkt sinds 2008 samen met Batteauw Aurelie als Ayurvedisch arts in het AyurYoga Instituut. Hij is een zeer gerespecteerd dokter afkomstig uit een vooraanstaande Indische familie van Ayurvedische artsen. Hij is lid van de International Academy of Ayurveda te Pune, India die verschillende klinieken in India uitbaten en wereldwijd cursussen Ayurveda organiseren. De dokter is elk jaar gedurende vier weken in het instituut aanwezig, dit in de lente en de herfst. Hij organiseert dan mede de Pancha Karma reinigingskuren en staat in voor de opleidingen en seminaries.

VANDENBORRE DANIELLE

Werkt in het AyurYoga Instituut sinds 2010 en is een zeer bekwame en gerespecteerde collega die verschillende massage opleidingen zoals Reiki, Ayurvedische masseuse, Cranio Sacraal Therapie en klankmassage heeft gevolgd.

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) fr_FRFrançais nl_BENederlands (België)