Relaxerende Ayurvedische Massages 30-60″

De Relaxerende Ayurvedische Massages kunnen zowel als ontspanning als ook voor bepaalde klachten worden gekozen. De massages duren 30-60 minuten en zijn dus de perfecte relaxatie na een drukke werkdag!

 

Ayurvedische massages

 

LICHAAMSMASSAGE
ABHYANGA

Ayurvedische massage van het volledige lichaam met warme medicinale kruidenolie. Dit is een overheerlijke, relaxerende, totale therapeutische massage.

HOT STONE
RUGMASSAGE

Deze intensieve hot stone schouder, nek en rugmassage met warme stenen en kruidenolie dringt door druk van de handen en hitte van de stenen diep door in de spieren.

HOOFDMASSAGE
SHIROBHYANGA

Indische droge hoofdmassage gevolgd door een schedel en schouder oliemassage met specifieke behandeling van de energetische “marma” punten.

VOETMASSAGE
PADABHYANGA

Indische voetscrub en massage met kruidenolie en met specifieke behandeling van de energetische “marma” punten en reflexzones.

HOOFD-VOETMASSAGE
SHIROPADABHYANGA

De Ayurvedische massage van hoofd en voeten is een zalige ontspanning van top tot teen. Geeft rust aan de geest en vermindert de spanning.

KRUIDENPASTA MASSAGE
UDVARTANA

Een stimulerende scrub massage met kruidenpasta van poederkruiden gevolgd door het in-oliën van het lichaam met medicinale olie.

Ervaar Ayurveda@home met onze Ayurvedische massage oliën!

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) fr_FRFrançais nl_BENederlands (België)