Hot Stone Rugmassage Ashma Sweda

Hot stone rugmassage banner

Deze Ayurvedische rugmassage wordt gegeven met warme stenen en kruidenolie. De temperatuur van de door de natuur gepolijste (gladde) stenen is ongeveer 45 à 47 graden.


Wat kan je verwachten van de hot stone rugmassage?

Hierbij wordt de rug gemasseerd en wordt er ook extra aandacht geschonken aan de nek en schouders. Door middel van druk van de handen en de hitte van de stenen dringt deze vorm van massage diep door in de spieren en weefsels.

Reserveer ‘Hot Stone Rugmassage’Wat zijn de voordelen van de hot stone rugmassage?

Zo neemt het vele spanningen weg en zorgt het voor een diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam. De organen en de bloedsomloop worden namelijk gestimuleerd door de diepe thermische werking van de warme stenen en de massage.

  • De hot stone massage is bijzonder ontspannend en is daardoor een ideale stress verlager
  • De hot stone massage draagt bij tot het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  • De hot stone massage verhoogt en activeert de bloedtoevoer naar het spierweefsel en lymfesysteem. Ze maakt blokkades los en vermindert en verdooft zenuwpijnen. Ze is dus 45min45geschikt voor de behandeling van stress, spierspanningen, vermoeidheid en gewrichtsproblemen.
  • De hot stone massage heeft een positieve invloed op spijsverteringsproces en heeft een ontgiftende werking.
  • Hormonen geraken met de hot stone massage meer in balans.

Contra- Indicaties: reuma, diabetes, spataderen en huidontstekingen, hoge bloeddruk, vermijden bij burn-out en extreme vermoeidheid


Reserveer ‘Hot Stone Rugmassage’


Geniet van Ayurveda@home met onze zalig etherische massage olie!