Kruidenpasta Massage Udvartana

Scrub massage banner

De Ayurvedische udvartana massage is en scrub massage met een specifieke kruidenpasta. Deze kruidenpasta wordt gemaakt van droge poeders van geselecteerde kruiden en medicinale olie.


Wat kan je verwachten van de udvartana massage?

Bij udvartana massage wordt het lichaam gemasseerd met druk en wrijving na het aanbrengen van de pasta. Daardoor gaat de huid gloeien. Oude lichaamscellen van de huid worden losgemaakt en nieuwe worden sneller aangemaakt. De massage bewegingen worden over het algemeen gedaan in de richting van het hart met de bedoeling stagnerende lymfatische gifstoffen in het lichaam los te maken en af te voeren. De pasta kan drogen tijdens het proces en wordt nadien van het lichaam afgewreven en weg gedoucht.


udvartana massage


Wat zijn de voordelen van de udvartana massage?

45min45Het verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht en soepel, verbetert de spierwerking. Het verbetert de bloedcirculatie en verlicht gewrichtspijnen. Het helpt tevens bij cellulitis en voor het reduceren van vet.  Deze vorm van massage wordt ook ingezet bij mensen die last hebben van cellulitis en is behulpzaam en overgewicht omdat het basaal metabolisme gestimuleerd wordt.


Indicaties/ klachten: zeer goede behandeling tegen overgewicht, cellulitis, gewrichtspijnen, slechte doorbloeding, verwijderen van dode huidcellen


Reserveer ‘Kruidenpasta Massage Udvartana’


Geniet van Ayurveda@home met producten voor een strakke huid