Lichaamsmassage Abhyanga

lichaamsmassage banner

Volledige lichaamsmassage met warme medicinale Ayurvedische olie. Dit is een overheerlijke, relaxerende en therapeutische massage. Zorgt voor een goede circulatie van het bloed en de lymfe en vermindert het stressgevoel.


Wat kan je verwachten van de lichaamsmassage?

Abhyanga is de naam van de volledige lichaamsmassage, waarbij uw gehele lichaam met warme, medicinale kruidenolie wordt gemasseerd. Bij deze lichaamsmassage worden de (nadi´s) energiekanalen en de energetische marma punten gestimuleerd waardoor het zelf genezend vermogen van lichaam en geest wordt aangewakkerd.

Reserveer ‘Lichaammassage Abhyanga’


lichaamsmassage


Wat zijn de voordelen van de lichaamsmassage?

De Ayurvedische lichaamsmassage is in oorsprong bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Echter helpt de Ayurvedische massage ook bij het verlichten van veel verschillende klachten en is het een belangrijk onderdeel van een behandel programma of als voorbereiding op de Pancha Karma kuur.

De lichaamsmassage geeft niet alleen een weldadig gevoel, maar helpt ook bij de genezing van vele aandoeningen. De warme olie zorgt voor een kalme geest en een mooie huid. Het bezorgt  een jonge uitstraling. De olie voedt de weefsels. Warme olie werkt pijnstillend en versterkend op het zenuwstelsel.

  • vertraagt het ouderdomsproces
  • voorkomt vermoeidheid
  • brengt harmonie in het zenuwstelsel
  • verbetert het zicht en de werking van de ogen
  • is voeding voor het lichaam
  • stimuleert een lang leven
  • verbetert de slaapkwaliteit
  • is prettig en ontspannend

Indicaties/ klachten: de lichaamsmassage met warme olie of abhyanga wordt aangeraden bij zenuwaandoeningen, zwakte, stress, angsten, huidaandoeningen, pijn, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichtsaandoeningen, spieraandoeningen.


 Reserveer ‘Lichaammassage Abhyanga’


Geniet van Ayurveda@home met onze Ayurvedische massage oliën!