Voetmassage Padabhyanga

De klassieke Indische voetmassage is een diep relaxerende voetbehandeling met warme kruidenolie waarbij de energetische marma drukpunten worden gemasseerd.

 
 

Wat mag je verwachten van deze massage?

Dit is een zeer ontspannende voetbehandeling van de spieren en beentjes in de voet. Voorafgaand aan de massage met kruidenolie wordt een reinigende scrub van de voeten gegeven waardoor de huid weer volledig zacht wordt. Tijdens de massage wordt er ook gebruik gemaakt van een “kansu” of een ijzeren bolletje. Met dit bolletje wordt er via druk en rotaties gemasseerd om het vuur element te reguleren. Dit kan op een rustgevende of op een stimulerende manier worden gebruikt.

 
 

Reserveer ‘Voetmassage Padabhyanga’

 
 
Padabhyanga
 
 

Wat zijn de voordelen van de voetmassage?

De Indische voetbehandeling heeft zeer vele goede werkingen. De massage vermindert niet alleen spanning maar verbetert ook de circulatie. Tenslotte regelt ze de spijsvertering en herstelt ze de zelfregulerende functie van het lichaam.

 
 

Prijs & info

aantal personen
1 persoon
2 personen

prijs
 

45,00 €
 

85,00 €
 
naam Padabhyanga
soort Voetmassage
herkomst Ayurvedisch (India)
tijdsduur 45 min
Stoom combinatie 1 persoon
waarom Ontspannen en herstellen
wellness faciliteiten* 1 persoon vanaf Juni 2020

* Indien de wellness beschikbaar is, kan u na de behandeling gebruik maken van de openbare wellness faciliteiten zoals sauna, hamam en dompelbad. Dit zolang beschikbaarheid dit toelaat. Meestal kan u hiervan gebruik maken gedurende 30-60 minuten.

 
 

ONLINE RESERVEREN

 
 

Indicaties/ klachten

de voetbehandeling wordt aangeraden bij stress, vermoeidheid, burn-out, slechte of trage spijsvertering,…

 
 
Welke producten te gebruiken voor een Indische voetmassage?