Full Body Massages 60-120″

Geniet van een uitgebreide full body massage naar keuze. Deze massage arrangementen zijn een combinatie van de Ayurvedische massages met een traditionele Swedana of stoomtherapie. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een stoomtent over de massagetafel waarbij het hoofd buiten de tent ligt om oververhitting tegen te gaan.

 

Ayurvedische massages – MET stoom combinaties

 

DREAMLAND
MASSAGE

Dit is een overheerlijk, relaxerend therapeutische full body massage. Zorgt o.a. voor een goede circulatie van het bloed en de lymfe. De ideale ontspanning voor uw lichaam.

MARMA DREAMLAND
MASSAGE

Deze massage omvat een volledige lichaamsmassage waarbij alle belangrijke marma punten op het lichaam via drukpuntmassage worden behandeld. Deze massage stimuleert het metabolisme en de lymfedrainage.

SHIRODHARA
MASSAGE

Dit zalige arrangement bestaat uit een full body massage met warme kruidenolie gevolgd door de kruidenstoomtherapie. Nadien is er een uitgebreide hoofdmassage en de Shirodhara therapie. Dit is het ultieme stress verlagende massage arrangement.

WEIGHT LOSS
MASSAGE

Dit arrangement omvat een scrub massage door middel van een kruidenpasta met medicinale afdrijvende en vetverbrandende olieën. Deze intensieve massage wordt gevold door een kruidenstoomtherapie van minstens 20 minuten.

SKIN CARE
MASSAGE

Een lichaamsscrub, full body massage & kruiden gelaatsmasker gevolgd door stoomtherapie. Reinigt diep en geeft een zijdezachte glans.

DETOX
MASSAGE

Full body lichaamsscrub, lichaamsmassage met warme kruidenolie, stoomtherapie, een ontgiftende kruidenpasta of lepa en een gelaatsmasker maken van dit arrangement de ultieme detox- ervaring.

Ayurvedische & Oosterse massages – ZONDER stoom

HOT STONE
MASSAGE

Full body hot-stone massage met warme kruidenoliën zorgt voor diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam.

KRUIDENSTEMPEL
MASSAGE

Full body kruidenstempel massage met warme poederkruiden, verse bladeren of rijstbundels heeft een voedende, ontstekingswerende of ontgiftende werking op het lichaam.

PIZHICHIL OLIESTROOM
MASSAGE

Full body massage met zeer grote hoeveelheden warme kruidenolie die in een continue stroom over het lichaam wordt gegoten en ingemasseerd.

LOMI-LOMI
MASSAGE

De Lomi Lomi massage is dé ontspanningsmassage bij uitstek, ” Een dans op het lichaam ”. Lomi Lomi vindt zijn oorsprong in Hawaï en is een rustige ritmische massage.

VISHESH DEEP TISSUE
MASSAGE

Tijdens de massage is de aandacht gericht op het losmaken van het bindweefsel, triggerpoints en de (dieper gelegen) spieren. Tijdens een Deep Tissue Massage wordt het hele lichaam gemasseerd met langzame, krachtige en diepe bewegingen.

ZWANGERSCHAP
MASSAGE

Deze Ayurvedische ontspannende en energetische lichaamsmassage wordt gegeven met een specifieke kruidenolie die een positieve uitwerking heeft en de vrouwelijke hormonen tijdens de zwangerschap in balans brengt.


SPORT
MASSAGE

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij onderliggend weefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Er wordt dus stevig in de spieren gemasseerd, wat soms zowel deugdzaam als wat pijnlijk aanvoelt.

Wat is de stoom therapie?

uhmaspaswedanaStoomtherapieën of swedana die na een massage worden gegeven verwijderen gifstoffen uit het lichaam en zorgen voor de verbetering van de bloedcirculatie. De massages in combinatie met de stoomtherapie brengen de energetische kanalen in balans en stimuleren de spieren. Tenslotte worden spanningen in de spieren verminderd en ontstaat een intense revitalisatie van het gehele lichaam. Dit alles heeft een verjongend effect en verleent meer energie.

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) fr_FRFrançais nl_BENederlands (België)