Full Body Massages 60-120″

Geniet van een uitgebreide full body massage naar keuze. Deze massage arrangementen zijn een combinatie van de Ayurvedische massages met een traditionele Swedana of stoomtherapie. Dit wordt gedaan door het plaatsen van een stoomtent over de massagetafel waarbij het hoofd buiten de tent ligt om oververhitting tegen te gaan.


  • Full Body Massage – Stoom combinaties

full body massageDit is een overheerlijk, relaxerend therapeutische full body massage. Zorgt o.a. voor een goede circulatie van het bloed en de lymfe. De ideale ontspanning voor uw lichaam.

Dreamland arrangement

 5

Deze massage omvat een volledige lichaamsmassage waarbij alle belangrijke marma punten op het lichaam via drukpuntmassage worden behandeld. Met stoomtherapie. Deze massage heeft een revitaliserende invloed op het metabolisme en stimuleert de lymfedrainage.

Marma dreamland drukpuntmassage arrangement

Dit zalige arrangement bestaat uit een full body massage met warme kruidenolie gevolgd door de kruidenstoomtherapie. Nadien is er een uitgebreide hoofdmassage en de Shirodhara therapie. Dit is het ultieme stress verlagende massage arrangement.

Shirodhara arrangement

Dit arrangement omvat een scrub massage door middel van een kruidenpasta met medicinale afdrijvende en vetverbrandende olieën. Deze intensieve massage wordt gevold door een kruidenstoomtherapie van minstens 20 minuten.

Weight loss arrangement

Een lichaamsscrub, full body massage & kruiden gelaatsmasker gevolgd door stoomtherapie. Reinigt diep en geeft een zijdezachte glans.

Skin care arrangement

Full body hot-stone massage met warme kruidenoliën zorgt voor diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam.

Hot stone arrangement

Full body lichaamsscrub, lichaamsmassage met warme kruidenolie, stoomtherapie, een ontgiftende kruidenpasta of lepa en een gelaatsmasker maken van dit arrangement de ultieme detox- ervaring.

Detox arrangement

uhmaspaswedanaStoomtherapieën die na een massage wordt gegeven verwijderen gifstoffen uit het lichaam en zorgen voor de verbetering van de bloedcirculatie.  De massages in combinatie met de stoomtherapie brengen de energetische kanalen in balans en stimuleren de spieren. Tenslotte worden spanningen in de spieren verminderd en ontstaat een intense revitalisatie van het gehele lichaam. Dit alles heeft een verjongend effect en verleent meer energie.


  • Full Body Massage – oliebad

 PizhichilFull body massage met zeer grote hoeveelheden warme kruidenolie die in een continue stroom over het lichaam wordt gegoten en ingemasseerd.

Oliestroom massage Pizhichil


  • Kruidenstempelmassages

NavarakizhiBij deze reinigende en voedende Pinda Swedana massage wordt het volledige lichaam ingemasseerd met warme bolussen van rijst gekookt in melk en kruiden.

Kruidenstempelmassage met rijstbundels

ElakizhiBij deze reinigende en spierontspannende full body massage wordt het volledige lichaam ingemasseerd met warme bolussen van verse kruiden en bladeren.

Ontspanningsmassage met bladbundels

Bij deze reinigende, spier ontspannende en massage wordt het volledige lichaam ingemasseerd met warme bolussen van poederkruiden.

Relaxmassage met poederbundels