Detox Massage Arrangement

Geniet van de ultieme massage ervaring en voel je terug vol energie!

 
 

Wat kan je verwachten van het detox massage arrangement?

Een full body lichaamsscrub gevolgd door een lichaamsmassage met warme kruidenolie en stoomtherapie. Nadien wordt  een ontgiftende kruidenpasta of lepa op het lichaam aangebracht en tenslotte wordt ook het gelaat verzorgt met een sandelhout of roosmasker.

 
 

Reserveer ‘Detox Arrangement’

 
 
Detox

 
 

Wat zijn de voordelen van het detox massage arrangement?

Deze ontgiftende massage stimuleert het bloed, de huid en het lymfesysteem. Goed voor mensen die een reinigingskuur volgen, ook voor mensen die gestopt zijn met roken. Het verwijderd onzuiverheden en verleent het lichaam een zuivere glans. Het aanbrengen van een kruidenpasta of lepa op het lichaam wordt reeds sinds het begin van de civilisatie gebruikt om klachten te verhelpen. Deze kruidenpasta’s verwijderen afvalstoffen, sterken organen en controleren de lichaamstemperatuur.

 
 

Prijs & info

aantal personen
1 persoon
2 personen

prijs
 

130,00 €
 

240,00 €
 
naam Detox
soort Scrub lichaamsmassage + ontgiftingskuur
herkomst Ayurvedisch (India)
tijdsduur 120 min
Stoom combinatie 1 persoon
waarom
 • Ontspannen
 • Ontgiften
 • herstellen
 • wellness faciliteiten* 1 persoon vanaf Juni 2020

  * Indien de wellness beschikbaar is, kan u na de behandeling gebruik maken van de openbare wellness faciliteiten zoals sauna, hamam en dompelbad. Dit zolang beschikbaarheid dit toelaat. Meestal kan u hiervan gebruik maken gedurende 30-60 minuten.

   
   

  ONLINE RESERVEREN

   
   

  Indicaties/ klachten

  Auto immune ziekten, MS, CVS, lethargie en spierzwakte, gewrichtspijnen, verteringsproblemen, als ondersteuning tijdens een reinigingskuur,…

   
   
  Detox@home met onze Ayurvedische kruidenwijnen!