Dreamland Massage Arrangement

Dreamlandbanner3

Deze dreamland massage omvat een volledige lichaamsmassage of Abhyanga van 75 min gevolgd door de kruidenstoomtherapie. Dit is een ideale eerste kennismaking met Ayurveda. Het wordt ook aangeraden als maandelijkse revitaliserende massage.


Wat kan je verwachten van de dreamland massage?

Geniet van een zalige massage van top tot teen! Bij deze lichaamsmassage worden de energiekanalen (nadi’s) en de energetische punten (marma punten) gestimuleerd waardoor het zelf genezend vermogen van lichaam en geest wordt aangewakkerd. Deze massage wordt gevolgd door de swedana of kruidenstoomtherapie. Dit zorgt voor het verwijderen van de afvalstoffen die door de massage naar de oppervlakte zijn gekomen.

Reserveer ‘Dreamland Arrangement’


dreamland massage


Wat zijn de voordelen van de dreamland massage?

De Ayurvedische lichaamsmassage is in oorsprong bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Echter helpt de Ayurvedische massage ook bij het genezen van veel verschillende klachten en is het een belangrijk onderdeel van een behandel programma of als voorbereiding op de Pancha Karma kuur.

dreamland massageDe lichaamsmassage geeft niet alleen een weldadig gevoel, maar helpt ook bij de genezing van vele aandoeningen. De warme olie zorgt voor een kalme geest en een mooie huid. Het bezorgt  een jonge uitstraling. De warme olie voedt de weefsels en werkt ook pijnstillend en versterkend op het zenuwstelsel. Deze massage met stoomtherapie werkt tonifiërend voor de huid, verbeterd de doorbloeding en brengt mentale rust.

  • vertraagt het ouderdomsproces
  • voorkomt vermoeidheid
  • brengt harmonie in het zenuwstelsel
  • 90min90verbetert het zicht en de werking van de ogen
  • is voeding voor het lichaam
  • stimuleert een lang leven
  • verbetert de slaapkwaliteit
  • is prettig en ontspannend

Indicaties/ klachten: de lichaamsmassage met warme olie of abhyanga wordt aangeraden bij zenuwaandoeningen, zwakte, stress, angsten, huidaandoeningen, pijn, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichtsaandoeningen, spieraandoeningen.


Reserveer ‘Dreamland Arrangement’


Ondersteun je gezondheid met onze Ayurveda Hydrotherapie producten