Skin Care Massage Arrangement

Skin Care Massage Banner

Een zalige verwennerij voor het lichaam en het gelaat! Ervaar dit diep reinigende en voedende massage arrangement voor een gezonde huid.


Wat kan je verwachten van het Skin Care massage arrangement?

Omvat een lichaamsscrub met himalayan salt & abhyanga massage met een olie op basis van kurkuma, een gelaatsmasker van roos of sandelhout en dit wordt gevolgd door een stoomtherapie. Reinigt diep en verleent de huid en het gelaat een zijdezachte glans.

Reserveer ‘Skin Care Arrangement’


skin care


Wat zijn de voordelen van het Skin Care massage arrangement?

120min120De huid is het grootste orgaan in het lichaam en het is essentieel in het verwijderen van onzuiverheden. Deze massage met een olie op basis van kurkuma en gevolgd door de stoomtherapie opent de poriën en verwijderd opgestapelde pus en onzuiverheden. Dode huidcellen worden ook verwijderd waardoor een nieuwe zachtere huid verschijnt. Dit resulteert in het verhelpen van verschillende huidaandoeningen. De aanmaak van collageen wordt bevorderd en er ontstaat een diep gehydrateerde huid.


2p240Klachten/ indicaties: voor een gezonde en stralende huid, bij huidaandoeningen, anti-age effect, tegen droge huid en rimpels,..


Reserveer ‘Skin Care Arrangement’


Krijg een stralende en jonge huid met onze Ayurvedische huidproducten!