Weight Loss Massage Arrangement

Weight loss Massage Banner

Het Weight loss arrangement is een massage voor gewichtsverlies en omvat een Udvartana of scrub massage met een specifieke kruidenpasta. Deze kruidenpasta wordt gemaakt van droge poeders van geselecteerde kruiden en medicinale afdrijvende en vetverbrandende olie. Deze intensieve massage wordt gevold door een swedana of een kruidenstoomtherapie van minstens 20 minuten.


Dit kan als een eenmalige behandeling worden genomen maar het wordt aangeraden om het in een serie van 4 sessies te ondergaan. Het helpt niet enkel om overtollig water maar ook afvalstoffen te elimineren. Voor de effectiviteit van de kuur wordt er gedurende de behandelperiode ook een alternerende interne behandeling voorgesteld (matra basti) en kan men een persoonlijk dieet volgen.

Reserveer ‘Weight Loss Arrangement’


udvartana massage


Wat kan je verwachten van het weight loss arrangement?

Bij udvartana massage wordt het lichaam gemasseerd met druk en wrijving na het aanbrengen van de pasta. Daardoor gaat de huid gloeien. Oude lichaamscellen van de huid worden losgemaakt en nieuwe worden sneller aangemaakt. weight loss De massage bewegingen worden over het algemeen gedaan in de richting van het hart met de bedoeling stagnerende lymfatische gifstoffen in het lichaam los te maken en af te voeren. De pasta zal wat drogen tijdens het proces en door de stoomtherapie opnieuw vloeibaar worden. Dit wordt nadien van het lichaam afgewreven en weg gedoucht.

90min90Wat zijn de voordelen van het weight loss arrangement?

Het verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht en soepel, verbetert de spierwerking. Het verbetert de bloedcirculatie en verlicht gewrichtspijnen. Het helpt tevens bij cellulitis en voor het reduceren van vet.  Deze vorm van massage wordt ook ingezet bij mensen die last hebben van cellulitis en is behulpzaam en overgewicht omdat het basaal metabolisme gestimuleerd wordt.2p165


Indicaties/ klachten: overgewicht, cellulitis, gewrichtspijnen, slechte doorbloeding, verwijderen van dode huidcellen, slechte vetverbranding, verminderde vertering


Reserveer ‘Weight Loss Arrangement’ 90min   Reserveer ‘Kruidenpasta Massage Udvartana’ 45min 45min45


Gewicht verliezen met onze Ayurvedische voedingssupplementen!