Weight Loss Massage Arrangement

Het Weight loss arrangement is een massage voor gewichtsverlies en omvat een Udvartana of scrub massage met een specifieke kruidenpasta. Deze kruidenpasta wordt gemaakt van droge poeders van geselecteerde kruiden en medicinale afdrijvende en vetverbrandende olie. Deze intensieve massage wordt gevold door een swedana of een kruidenstoomtherapie van minstens 20 minuten.

 
 

Hoeveel sessies volg je best?

Dit kan als een eenmalige behandeling worden genomen maar het wordt aangeraden om het in een serie van 4 sessies te ondergaan. Het helpt niet enkel om overtollig water maar ook afvalstoffen te elimineren. Voor de effectiviteit van de kuur wordt er gedurende de behandelperiode ook een alternerende interne behandeling voorgesteld (matra basti) en kan men een persoonlijk dieet volgen.

 
 

Reserveer ‘Weight Loss Arrangement’

 
 
udvartana massage
 
 

Wat kan je verwachten van het weight loss arrangement?

weight loss Bij udvartana massage wordt het lichaam gemasseerd met druk en wrijving na het aanbrengen van de pasta. Daardoor gaat de huid gloeien. Oude lichaamscellen van de huid worden losgemaakt en nieuwe worden sneller aangemaakt. De massage bewegingen worden over het algemeen gedaan in de richting van het hart met de bedoeling stagnerende lymfatische gifstoffen in het lichaam los te maken en af te voeren. De pasta zal wat drogen tijdens het proces en door de stoomtherapie opnieuw vloeibaar worden. Dit wordt nadien van het lichaam afgewreven en weg gedoucht.

 
 

Wat zijn de voordelen van het weight loss arrangement?

Het verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht en soepel, verbetert de spierwerking. Het verbetert de bloedcirculatie en verlicht gewrichtspijnen. Het helpt tevens bij cellulitis en voor het reduceren van vet. Deze vorm van massage wordt ook ingezet bij mensen die last hebben van cellulitis en is behulpzaam en overgewicht omdat het basaal metabolisme gestimuleerd wordt.

 
 

Prijs & info

aantal personen
1 persoon
2 personen

prijs
 

90,00 €
 

165,00 €
 
naam Weight Loss
soort Scrub lichaamsmassage
herkomst Ayurvedisch (India)
tijdsduur 90 min
Stoom combinatie 1 persoon
waarom
 • Ontspannen
 • Detox
 • Anti-age
 • Herstellen
 • wellness faciliteiten* 1 persoon vanaf Juni 2020

  * Indien de wellness beschikbaar is, kan u na de behandeling gebruik maken van de openbare wellness faciliteiten zoals sauna, hamam en dompelbad. Dit zolang beschikbaarheid dit toelaat. Meestal kan u hiervan gebruik maken gedurende 30-60 minuten.

   
   

  ONLINE RESERVEREN

   
   

  Indicaties/ klachten

  Overgewicht, cellulitis, gewrichtspijnen, slechte doorbloeding, verwijderen van dode huidcellen, slechte vetverbranding, verminderde vertering

   
   

  Gewicht verliezen met onze Ayurvedische voedingssupplementen!