Gelaatsverzorgingen

Deze huidverzorgingen met de Lakshmi producten zijn gebaseerd op de natuurlijke elementenleer volgens Ayurveda en de 3 dosha’s => Vata – Pitta – Kapha.

 
 

HOLISTISCHE FACIAL
(Vata – Pitta of Kapha)
Holistische_Facial

Deze behandeling geeft een diepe ontspanning en een stralende huid. Aan de hand van je huidtype én constitutie gebruiken we aangepaste producten en essentiële oliën om zowel je huid maar ook je energetisch lichaam beter in balans te brengen.

ANTI-AGE
FACIAL
Atiage_Facial

De behandeling omvat een intensieve peeling met fruitzuren van passiebloem en mango, een verstevigende massage met rijke warme olie en een Shaping Peel-off mask met algen.

KRISTAL CHAKRA
HEALING FACIAL
Christal_Chakra

Gebruik van chakra hot stones, rozenkwarts, etherische chakra oliën, edelstenen en klankschalen maken van deze verzorging een energetische boost voor het lichaam en de geest. De voetmassage met hot stones en een chakramassage geven het lichaam een warme koestering en ondersteuning van een goede balans tussen body, mind & soul.

SKIN CARE
MASSAGE

Een lichaamsscrub, full body massage & kruiden gelaatsmasker gevolgd door stoomtherapie. Reinigt diep en geeft een zijdezachte glans.


 
 

Meestal in de pubertijd heeft je huid eerder last van kapha kwaaltjes zoals onzuiverheden, puisten, een vette huid en grove poriën … Na onze puberteit komen we in de adolescentie en komt het vuurelement meer zichtbaar op de huid. Er kunnen roodheden ontstaan, de huid kan gevoelig beginnen reageren op bepaalde producten of op weersomstandigheden, allergische reactie op voeding, stress,… En naarmate we ouder worden wordt de huid steeds droger, vermindert de aanmaak van collageen en elastine, de huid wordt steeds dunner en slap.

 

Afhankelijk van je eigen unieke geboorte constitutie en dus je huidtype waar je mee geboren bent heb je gedurende de jaren/seizoenen/leeftijd/levenswijze verschillende verzorgingsproducten nodig. Om je huid te gaan verzorgen of zelfs te gaan verbeteren heeft LakShmi verschillende lijnen ontwikkeld allemaal met een therapeutische én holistische aanpak.

 

We zijn allemaal anders en hebben allemaal een eigen unieke energetische samenstelling. Vandaar dat het heel belangrijk is om holistisch te gaan kijken naar je huid. Dit doen we met een kort intakegesprek en huidanalyse om voor jou de beste combinatie van producten samen te stellen en een zo goed mogelijk resultaat te bekomen.