Pancha Karma Detox Kuur

De eeuwenoude Pancha Karma detox kuren uit India zijn om te reinigen, te verjongen, om te genezen, te ontspannen en kunnen dienen als ziektepreventie. De behandelingen herstellen het natuurlijk evenwicht. Vitaliteit en de kracht van het zelfgenezend vermogen brengen u weer in balans. Opgeslagen verontreiniging weekt zich los en verlaat het lichaam.

 
 

Wat is Pancha Karma?

Dit is een 5000 jaar oude ontgiftingskuur die traditioneel 21 dagen duurt. Hierbij wordt het lichaam gereinigd van diep gewortelde afvalstoffen. Deze ontgiftingskuur kan gevolgd worden als therapie voor allerlei soorten aandoeningen, om het immuunsysteem te versterken of gewoon ter onderhoud van een gezond en krachtig lichaam. (Lees meer………)

 
 

Reserveer ‘Pancha Karma kuur’

 
 

 
 

Wat kan je verwachtten van de Pancha Karma kuur?

Alle pancha karma programma’s beginnen met een onderzoek, consultatie en pols diagnose door Ayurvedisch therapeut Batteauw Aurelie. Zij is tevens opgeleid tot Indologe, Ayurvedische Pancha karma begeleidster en Osteopaat. De behandeling zelf bestaat uit 3 fasen. Tijdens de eerste voorbereidende fase worden metabolische afvalproducten en toxines losgeweekt door de massages en de inname van ghee. Dit verleent de klanten reeds in dit beginstadium significante voordelen alsook zullen enige eerdere onaangename bijwerkingen plaatsmaken voor een gevoel van lichtheid en vreugde. Tijdens de tweede fase worden de losgeweekte afvalproducten en toxines op een zachte manier uit het lichaam gedreven waarna tijdens de derde fase het lichaam zich herstelt, terug opbouwt en het immuunsysteem versterkt. Deze combinatie van voedingsaanpassingen, Ayurvedische massages en therapieën, de stoombehandelingen en kruidentherapie ontvouwen diepgaande harmoniserende en helende effecten. Zo zorgt deze voor herstel bij vermoeidheid, slaapstoornissen, chronische rug en gewrichtsklachten, inflammatoire darmaandoeningen, auto-immunziekten,……… (Lees meer………)

 
Dagje_Relax_01
 

Hier in het instituut worden de kuren georganiseerd voor een periode van 7, 10, 14 of 21 dagen. Dit afhankelijk van de klachten van de patiënten. Zorgt voor herstel bij vermoeidheid, slaapstoornissen, chronische rug en gewrichtsklachten en inflammatoire darmaandoeningen.

 
 

Prijs & info

naam
Pancha Karma Compact
Pancha Karma Classic
Pancha Karma Intensive
Pancha Karma Full Detox

prijs
 

1745,00 €
 

2395,00 €
 

3245,00 €
 

4845,00 €
 
soort Verwen – kuurdagen
tijdsduur
7 dagen
6 nachten
10 dagen
9 nachten
14 dagen
13 nachten
21 dagen
20 nachten
Vol pension
1 persoon
1 persoon
1 persoon
1 persoon
waarom Ontstressen, herstellen & genieten
Behandeltijd
11 uren
14 uren
19 uren
28 uren
wellness faciliteiten*
1 persoon
1 persoon
1 persoon
1 persoon

* Tussendoor kan u gebruik maken van de Buddha Garden & Spa. U kan hier genieten van sauna, hamam, belevingsdouches, hydromassagebad en de tuin. Dit wanneer de beschikbaarheid dit toelaat. Meestal kan u hier overdag gebruik van maken.

 
 

ONLINE RESERVEREN

 
 
 

Een dag tijdens uw pancha karma kuur

 

detox kuur
 

Ontbijtbuffet

 

U krijgt geruime tijd om uw detox kuur dag optimaal en gezond te starten dankzij een voedzaam & gebalanceerd ontbijt.

detox kuur
 

Ochtend Yogalessen

 

Dagelijkse yoga en meditatie oefeningen in groep, om uw lichaam & geest voor te bereiden op een heerlijke dag.

detox kuur
 

Consult & voedingsadvies

 

Na bespreking van uw klachten en medische geschiedenis, wordt uw persoonlijk programma voor de reinigingsweek samengesteld. (bij het begin van uw kuur)

detox kuur
 

Ayurvedische behandelingen

 

Om uw lichaam terug in balans te brengen en te zuiveren. Deze behandelingen zijn elke dag de essentie van de zuiveringsweek.


 

Lunch

 

Genieten van vegetarische gerechten. gebracht op een vernieuwende, gezonde & smakelijke wijze.

detox kuur
 

Osteopatische behandeling

 

Via zachte directe of indirecte manipulatieve technieken, rekkingen, reflexmassages zullen we uw lichaam helpen.

detox kuur
 

Ayurvedische behandelingen

 

Om uw lichaam terug in balans te brengen en te zuiveren. Deze behandelingen zijn de dagelijkse essentie van de zuiveringsweek.

detox kuur
 

Tot rust komen

 

Tijd om te genieten van de natuurlijke omgeving, Buddha garden & Spa met hydromassagebad, belevingsdouches, Hamam & sauna.


 

Dinner

 

Genieten van vegetarische gerechten gebracht op een vernieuwende, gezonde & smakelijke wijze.

 
 

In samenwerking met

 


 

Aurélie Batteauw

 
Osteopaat & Ayurvedisch therapeute

 
 
Ontdek onze webwinkel met uitgebreid gamma aan gezondheid en ontspanning producten.

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) fr_FRFrançais nl_BENederlands (België)