Verwendagen en Kuurweken

Verwen jezelf met een uniek wellness weekend of met onze verwendagen! Kom relaxen, intens genieten en laat lichaam en geest tot rust komen met zalige luxueuze massages! Dit zijn echte verwendagen waarbij je alle stress kan loslaten en gewoon genieten!

 

RELAX Dag-arrangementen (1-2 dagen)

De Relax dag-arrangementen zijn echte verwendagen die je op en top laten genieten! Ervaar deze ultieme combinatie van innerlijke rust, gezonde voeding en vitaliteit! Laat je lichaam en geest fysiek en mentaal herstellen en voel je terug vol energie!

 

DAGJE RELAX
1 dag
– (+ evt. 1 nacht)

Dit is een dagje waarbij u zich laat verwennen met een ontspannende massage en stoomtherapie om dan nadien in de Buddha Garden & Spa na te genieten. De  vegetarische lunch en Shirodhara behandeling vernieuwen je lichaam en geest.

DAGJE HEALING
1 dag
– (+ evt. 1 nacht)

Tijd nemen voor jezelf en even alle indrukken van buitenaf loslaten, de verplichtingen op zij laten liggen. Het ideale dagje om jezelf te verwennen en beter te leren kennen. “Een dagje Healing” is de perfecte eerste kennismaking met Ayurveda.


 

RESTORE Weekend en Midweek arrangementen (2 – 5 dagen)

Deze RESTORE arrangementen geven een vernieuwende zin in het leven en verlenen een zichtbaar en voelbaar verjongend effect! Vergeet je agenda, laat die smartphone op stil staan en laat jezelf onderdompelen en regenereren op de Ayurvedische manier. Yoga en Ayurvedische olie massages zijn pure bronnen van energie, zelfs al heb je niet veel tijd. Geniet van de relaxatie in het AY Hotel en de Buddha Garden & Spa terwijl u het lichaam licht en gezond houdt met de ayurvedisch- vegetarische maaltijden.

 

TAKE A BREAK
3 dagen
– 2 nachten

Een momentje voor jezelf, om te herbronnen en om Ayurveda te leren kennen. Ook tijdens dit korte verblijf kom je tot een vernieuwd bewustzijn van het leven en voel je de verandering in lichaam en geest.

RELAX & FEELGOOD DAYS
5 dagen
– 4 nachten

Dit arrangement is een echte healthy getaway! Een aanrader om even met z’n twee aan alle dagelijkse drukte te ontsnappen. Geniet van yoga, massages, voeding en omgeving!

LIGHT DETOX & WEIGHT LOSS
5 dagen
– 4 nachten

Dit programma omvat behandelingen en een aangepast ayurvedisch dieet dat gericht is op ontgifting, gewichtsverlies en het stimuleren van de stofwisseling door een combinatie van de moderne voedingswetenschap en de traditionele Ayurvedische voedingsleer.


 

REJUVENATE Week arrangementen (6 + dagen)

Deze arrangementen regenereren het lichaam en de organen, ze stimuleren het immuunsysteem en zorgen voor een interne stabiliteit die helpt om vermoeidheid en fysieke overbelasting te overkomen. Specifieke behandelingen, zachte vormen van beweging en voedingsaanpassingen zorgen voor een langdurige regeneratie van het lichaam de geest en de ziel.

 

YOGA & AYURVEDA
ARRANGEMENT
7 dagen
– 6 nachten

Dit weekarrangement bied u het beste van beide gezondheid tradities. Innerlijke rust en balans, meer flexibiliteit, kracht en vitaliteit – het resultaat van de combinatie van Yoga met de diepe verjongende Ayurvedische behandelingen.

RASAYANA ANTI STRESS
ARRANGEMENT
7 dagen
– 6 nachten

Innerlijke rust en sereniteit zou de basis moeten zijn van een voorspoedig en gezond leven. Voelt u zich vaak vermoeid, uitgeput en makkelijk vatbaar voor ziekte? Dan is het nu tijd om te ontsnappen uit deze spiraal en jezelf voor lange termijn te ontstressen.

INTENSIVE LIVER DETOX
&
WEIGHT LOSS ARRANGEMENT
8 dagen
– 7 nachten

Dit intensievere detox programma zorgt voor een vernieuwing van de cellen en lichtheid in lichaam en geest. Door je te bevrijden van afvalstoffen, het stimuleren van de spijsvertering en de juiste vorm van beweging zal je gewicht verliezen en een nieuwe verfrissende boost krijgen voor het immuunsysteem.

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) fr_FRFrançais nl_BENederlands (België)