Wellness Weekend en Verwendagen

Verwen jezelf met een uniek wellness weekend of met onze verwendagen! Kom relaxen, intens genieten en laat lichaam en geest tot rust komen met zalige luxueuze massages! Dit zijn echte verwendagen waarbij je alle stress kan loslaten en gewoon genieten!


Wellness dag arrangementen

wellness weekendHet Body & Mind Ritual wellness arrangement is een echte verwendag die je op en top laat genieten! Ervaar deze ultieme combinatie van balans, innerlijke rust en vitaliteit!

Body & Mind Ritual Wellness Arrangement

wellness weekendDe Energizing Ritual verwendag bouwt je energie en immuunsysteem terug op. Een echte boost voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid waardoor je als herboren weer naar huis kan!

Energizing Ritual Verwendag


Wellness weekend arrangement

wellness weekendDe combinatie van twee dagen gezonde voeding, yoga, meditatie, wellness, massage en de prachtige omgeving maken dit tot een heerlijk detox ritual verwenweekend. Alle aspecten van Ayurveda en Yoga komen aan bod: voeding, levenssstijl, bewustwording, rust en beweging.

Detox Ritual Verwenweekend

5

Zomer yoga & ayurveda kuurdagen

Genieten, herbronnen, het lichaam versterken en leren soepel te houden, relaxen en zowel mentale als fysieke spanningen loslaten. Deze 3 daagse kuurdagen omvatten yoga en meditatielessen, Ayurvedische massages, workshops en lekker en gezonde lunches.  Ideaal om er een weekendje tussenuit te gaan. U kan tussen de lessen en massages door ook genieten van het zwembad, de sauna en de prachtige omgeving!

Zomer yoga & ayurveda kuurdagen

5


Deze wellness weekend en verwendagen bieden u ontspanning, wellness en rust gecombineerd met inspanning en zelfontwikkeling. Ruimte scheppen voor nieuwe mogelijkheden, voluit genieten en inspiratie staan hierbij centraal. Dit alles is een optimale combinatie van Ayurvedische massage, yogales en gezonde voeding. Je kan hier ook van de prachtige groene omgeving en van het zwembad en de sauna genieten.


Reserveer een wellness weekend of dag arrangement met 1 tot 4 personen. Extra kortingen vanaf 2 personen!