Deep Tissue Massage Vishesh

DEEP TISSUE MASSAGE

Tijdens deze Deep Tissue massage is de aandacht gericht op het losmaken van het bindweefsel, triggerpoints en de (dieper gelegen) spieren. Tijdens een Deep Tissue Massage wordt het hele lichaam gemasseerd met langzame, krachtige en diepe bewegingen afgewisseld door het gebruik van vingers, duimen, vuisten, onderarm, ellenboog of bamboestokken.

Wat kan je verwachtten van de Deep Tissue massage Vishesh?

Eerst wordt er met zachtere technieken gestart en alles een beetje los zit, gaat de masseur ‘dieper’ werken – dit merk je meteen, want er wordt specifieker en harder kracht gezet. De kunst is eigenlijk om, waar er ook wordt gemasseerd, als een slappe kruik te blijven liggen. Op punten die vastzitten, zul je echter merken dat het ofwel heel gevoelig is ofwel lichtjes pijn doet, waardoor je automatisch verstart of je spieren aanspant en geen slappe kruik meer bent. De masseur gaat dan juist door, totdat het loszit en je wel ontspannen kunt blijven.

Selecteer tijdstip & Reserveer Deep Tissue

Info Deep Tissue massage Vishesh

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

90 minuten

Inclusief

full body lichaamsmassage

zonder stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Deep Tissue massage Vishesh?

Zeker mensen die een hele dag achter een computer zitten, zijn gebaat bij een deep tissue massage. Een deep tissue massage is verder nog heel goed voor je huid: het helpt tegen huidveroudering of een rokershuid, werkt goed tegen rode vlekken en je huid wordt minder slap.

Er wordt veel en diep gewerkt op de spieren waardoor de energiestroom geoptimaliseerd wordt en spanning en stress verminderen. Door de combinatie van diverse diepgaande technieken kan er dieper dan bij een sportmassage worden gewerkt. Op deze manier kunnen spieren en bindweefsel op diep niveau behandeld worden.

Indicaties/ klachten

Een krachtige massage die een diepe uitwerking heeft op het lichaam. Een Deep Tissue massage richt zich niet per se op de spieren, maar vooral op het bindweefsel rondom je spieren. Bindweefsel vormt zich continu – zit je bijvoorbeeld lange tijd in een verkeerde houding, dan zorgt het bindweefsel dat zich tussen je spieren vormt ervoor dat je nog ‘vaster’ in die verkeerde houding zit. Het loont daarom dit bindweefsel met een deep tissue massage los te masseren, zodat er weer ruimte ontstaat en je spieren soepeler voelen.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN