UW BUSINESS EVENT, STAP VOOR STAP

 

Elke business meeting is uniek, dit kan met ons à la carte menu. Maak uw keuze en wij maken er een onvergetelijke belevenis van. Heeft u nog andere wensen, dan horen wij dit graag.

 

STAP 1:   KIES DE LOOPDUUR VAN UW EVENT

 

<  4 uren

   

>  6 uren

   

 
 

STAP 2:    KIES MEETING OPTIES


 

Water op Tafel

water_op_tafel

Wij voorzien voor al uw gasten of genodigden water, bruiswater en glazen aan de meetingtafel. Dit water en bruiswater is à volenté per persoon.
 
 
 
Inhoud: water & bruiswater

 

   

Blocnote

Blocnote

Bij het starten van de meeting zal iedereen een blocnote en stylo verkrijgen. Deze zullen beschikbaar zijn bij aankomst. Hierdoor is iedereen voorzien van de nodige materialen. Na afloop mogen deze worden meegenomen.
 
Inhoud: Blocnote + stylo

   

Break Koffie + Cake

Koffie_Cake

Tijdens uw meeting voorzien wij uw gezelschap van koffie, thee, sappen & cake. Een gegarandeerd succes bij de start van een meeting. Iedereen krijgt een consumptie + een stuk cake. (Zelfbediening)
 
Inhoud: Koffie, thee, sappen & cake

   

 

Break Koffie & Soda

Koffie_frisdranken

Wij voorzien koffie, thee en frisdranken. In dit aanbod heeft iedere persoon 2 consumpties. Wij raden aan deze formule elke 2 uur te herhalen. (Zelfbediening)
 
Inhoud: Koffie, thee & sappen
Cola (zero), Fanta, Sprite & Ice Tea

   

Vers Fruit

Vers_Fruit

Een lekkere gezonde snack tussendoor. Dit kan met ons aanbod vers fruit.
 
 
 
Inhoud: minimum 1 stuk fruit per persoon

 

   

Hapjes op Tafel

tafelhapjes

Op elke tafel plaatsen we een gevarieerd aanbod van diverse hapjes. Keuze uit een groot aanbod!
 
 
 
 
 

   

 

Dessert Buffet

dessert_buffet

Bent u opzoek naar een echte eye-catcher voor uw gasten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De lekkernijen zijn ambachtelijk even uniek als uw evenement.

   

Belegde Broodjes

Belegde broodjes

Ayuryoga biedt u een uitgelezen assortiment aan vers belegde broodjes. Gebruikelijk tijdens elk evenement of receptie. Geniet van elke hap.
 

   


 
 

STAP 3:   KIES TEAMBUILDING OPTIES

 
 

Golf

hapjes_standaard

Uw golfevent is onze passie! Creëer je exclusief en uniek golfevent op Golfclub Oudenaarde. Met 2×18 holes kunnen wij u heel wat mogelijkheden bieden om uw golfwedstrijd te organiseren.
(lees meer………)

   

Wielrennen

Wielrennen

Ook zot van de koers, Ontdek de Vlaamse Ardennen per fiets met uw collega’s, personeel, sportploeg, vriendenkring of familie.
(lees meer………)
 
 

   

Yoga

yoga

Start de dag actief met een yoga groepssessie van 60 minuten. ervaar rust en balans in groep. Deze yogales is zowel voor beginners of gevorderden.
 
Inhoud: Yoga les (1 uur) + groepsfoto

   

 

Happy Hour

happyhour

Gedurende 1 uur worden alle bieren, witte en rode huiswijn, schuimwijn, mineraal- en bruisend water, frisdranken en zoute crackers, olijven of dergelijke geserveerd.
 
Inhoud: A volonté normale consumpties, 1 uur

   

Wellness (& Massage)

wellnessmassage

Vrijgezellen feestje of in team ontspannen? Kom genieten van de wellness met sauna, hamam, belevingsdouche en groot indoor jaccuzie bad. Mogelijkheid extra massages te reserveren. Opties zoals hapjes en drankjes zijn mogelijk.
 

   

Overnachting

overnachting

Bij uw evenement, business meeting of teambuilding kunnen wij u tot 5 hotelkamers aanbieden.
 
 
Inhoud: 1 overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt en gebruik wellness

   

 
Extra teambuilding opties
 
 
Prijzen op aanvraag


 

Extra tijd nodig?

 

No problem, when the agreed time has expired, you can continue to enjoy yourself. You do not have to pay additional costs for the room. We only charge an agreed amount per consumption.

 

Conditions

 

  • Minimum 10 personen.
  • Vanaf een bepaald bedrag per persoon is de prijs van de zaal inclusief, maar wanneer er wordt gekozen voor weinig of geen opties zijn wij genoodzaakt een forfait bedrag voor de zaal te vragen.
en_GBEnglish (UK)

SNEL RESERVEREN