Netra Basti Therapie Oogbehandeling

NETRA BASTI

Netra basti is een oogbehandeling die wordt gegeven door middel van het gieten van warme medicinale ghee of geklaarde boter in een deegring die rond de ogen wordt geplaatst. De ogen worden hierbij ritmisch open en toe gedaan. Het is zeer effectief bij de behandeling van oogziekten en slecht of wazig zien. Het verlicht vermoeidheid van de ogen en helpt het gezichtsvermogen te herstellen.

Wat kan je verwachtten van de Netra Basti therapie?

Deze oogbehandeling of netra basti wordt voorafgegaan door een hoofd-, hals en gezichtsmassage. Het is een behandeling om de ogen te reinigen en het pitta element of het vuur element te kalmeren. De ogen zijn een belangrijke zetel van Pitta. De therapie duurt in totaal ongeveer 30 minuten en wordt afgesloten door nadien nog 15 minuten met gesloten ogen te rusten. Afhankelijk van de klacht wordt de behandeling enige malen herhaald.

Selecteer tijdstip & Reserveer Netra Basti

Info Netra Basti therapie

Duration of therapy

45 minutes

including

head massage

Netra Basti

including use of wellness facilities

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Netra Basti therapie?

Het is een geweldige ontspanning voor de ogen en het hele zenuwstelsel. Deze netra basti oog therapie vermindert het branderige gevoel in de ogen en kan het gezichtsvermogen verbeteren. Zorgt voor verlichting van pijn en vermoeide ogen. Het kan ook een duidelijker kleurbeeld geven. Wordt sterk aanbevolen voor mensen die veel tijd doorbrengen aan de computer, die veel visuele concentratie moeten uitoefenen of die veel en lang met de auto rijden. Dit is dus een uitermate goede behandeling ter preventie van oogklachten of om van vermoeide en pijnlijke ogen af te komen.

Indications / complaints

de oog therapie of netra basti wordt aangeraden bij: bijziendheid, verziendheid, hoofdpijn door stress op de ogen, wazig zicht, oogklachten, verhoogde oogdruk, spanning, oogpijn, traanvochtproblemen, ontstoken hoornvlies, diabetische retinopathie. Het heeft een verjongend effect op de ogen en is ook voor allergieën en hooikoorts een zeer gewaardeerde behandeling.

Contra-indications

conjunctivitis, blepharitis, corneale zweren, glaucoom

en_GBEnglish (UK)

SNEL RESERVEREN