Pinda Sweda Kruidenstempel Therapie

PINDA SWEDA

De pinda sweda of kruidenstempel therapie is een verhittende en pijnbestrijdende behandeling. Het is een vorm van Swedana of zweten en wordt opgewekt door de applicatie van warme kruidenstempels met bladeren, poeders of rijst op het lichaam.

Wat kan je verwachtten van de Pinda Sweda Kruidenstempel therapie?

45 MIN

Deze pinda sweda bolussen of stempels worden vers gemaakt van verschillende ingrediënten. Deze kunnen zijn: rijst, melk, kruidenaftreksels, verse kruiden, kruidenpoeders, zand, vruchten, zouten enz… De stempels wordt aangebracht op het pijnlijke lichaamsdeel met een draaiende beweging over het lichaam. Tijdens de massage komen de sappen van de kruiden en gebruikte producten vrij en kunnen indringen in de huid. Dit verleent de huid een gezonde teint en mooie stralende gloed.

Selecteer tijdstip & Reserveer Pinda Sweda Kruidenstempel

What are the 3 different types of herbal stamps?

KRUIDENRIJST

Pinda Sweda Navarakizhi

Een belangrijke behandeling die zowel voedend als ontgiftend werkt. Door de verhittende kwaliteit van de massage zullen afvalstoffen “smelten” zonder de “pitta” te veel te verhogen. Verlicht vele klachten, heeft een pijnstillende werking en een verjongend effect.

Indicaties/klachten

Is aan te raden bij algehele zwakte, (spier)pijnen, gewrichtsproblemen, zoals osteo-artritis en reumatoïde artritis, slapeloosheid, depressie, blokkades in het lichaam, circulatiestoornissen. Dit arrangement is uiterst geschikt voor magere mensen die een slechte opname hebben waardoor het lichaam niet goed gevoed kan worden. Ook voor oudere mensen is deze massage zeer weldadig en aangenaam.

BLADKRUIDEN

Pinda Sweda Elakizhi

Een behandeling die de spieren versterkt, de huid wordt zacht en stevig en afvalstoffen worden verwijderd. Deze massage is dus dan ook uiterst geschikt wanneer u lichamelijke pijn en stijfheid ervaart. de bloedcirculatie zal verbeterd worden en de massage heeft een verjongend effect.

Indicaties/klachten

artritis, sciatica, lumbale spondylose, uitstralingsklachten in de benen en rugpijn, spierpijnen, chronische rugpijn, verrekkingen en krampen, sportletsels, post traumatische dysfuncties en neurologische aandoeningen.

POEDERKRUIDEN

Pinda Sweda Podikizhi

Deze massage wordt meer gegeven als ontspanningsmassage. De bundels voelen warm en zacht aan, waardoor u optimaal kan genieten. In de Ayurveda wordt deze massage gegeven om rust te brengen en stress te verlagen.
 

Indicaties/klachten

artritis, paralyse, neuro-musculaire aandoeningen, overgewicht, obesitas, sommige soorten van acute pijn zoals een lumbago of sciatic, slapeloosheid,..

Wat zijn de voordelen van de Pinda Sweda Kruidenstempel therapie?

Dit is ook een uitstekende pijn bestrijding bij reuma en artrose. De gebruikte ingrediënten zijn afhankelijk van de klachten van de patiënt en worden gekozen door de therapeut. Door de vele verschillende toepassingen van deze pinda sweda bolussen worden deze behandelingen aangeraden voor zeer uiteenlopende klachten.

en_GBEnglish (UK)

SNEL RESERVEREN