Golf De gastvrije en ongedwongen sfeer op de Golf & Country club van Oudenaarde maakt dat uw uitje zowel sportief als zakelijk goed zal aanslaan.

 

Golf- & Countryclub Oudenaarde, in het historische domein van het imposante 19de eeuwse kasteel van Petegem (1847), kan bogen op twee prachtige 18 holesbanen, namelijk ‘KASTEEL’ (par71) en ‘ANKER’ (par72). Daarnaast beschikt de club over 4 oefenholes, putting-green, chipping-green en practice-area.

 

Twee golfterreinen van een uitstekende kwaliteit: natuurlijke waterhindernissen en golftechnische elementen verdedigen de greens en bezorgen élke golfspeler de juiste balans tussen competitie en ontspanning, temidden van de eeuwenoude bomen in het kasteelpark en doorkronkeld door de rivier ‘De Schelde’.

 

Op zoek naar een origineel en klassevol event voor uw management-team, personeelsuitstap, sportploeg, vriendenkring of familie? Kies voor een introductie tot de golfsport. Deze golfinitiatie op de Golf van Oudenaarde is onder begeleiding van gepassioneerde golfprofessionals.
 
Uw golfevent is onze passie! Creëer je exclusief en uniek golfevent op Golfclub Oudenaarde. Met 2×18 holes kunnen wij u heel wat mogelijkheden bieden om uw golfwedstrijd te organiseren.

 
Golf en country oudenaarde
 
 

FORMULES

 

Golf – PAR

2 uren (+ begeleiding)

10 – 50 personen

Tijdens deze initiatie leert u de basistechnieken van het golfspel, dit gevolgd door een kleine puttingwedstrijd. (2 holes)

                  

Golf – BIRDIE

4 uren (+ begeleiding)

10 – 50 personen

Tijdens deze initiatie leert u de basistechnieken van het golfspel, dit gevolgd door een puttingwedstrijd. (6 holes)

 
 

Golf – EAGLE

1 journée

10 – 50 personen

U krijgt gedurende de dag toegang tot alle holes. met of zonder golfcar. (2×18 holes)

                  

GOLFKAR

1 journée

2 – 4 personen

Huur een golfkar, om u gemakkelijk tussen de holes te kunnen verplaatsen.

 

*Prijzen op aanvraag

 
 

Golf

Golf

fr_FRFrançais

SNEL RESERVEREN