ONTDEK ONS TEAMBUILDING AANBOD

Teambuilding

Ervaar en beleef onze teambuilding mogelijkheden. Actieve dag aan de donk vijver in Oudenaarde of liever rustig samen een yoga groepsles volgen. Voor ieder wat wils. Meer voor actie en uitdaging ontdek dan de Vlaamse Ardennen per fiets of in een 2 pk’tje. Nadien kan er genoten worden van de wellness faciliteiten en massages of met je gezelschap vertoeven in de bar.

FORMULES

Teambuilding Ayuryoga Welnesshotel

GolfArrangement_01

GOLF ARRANGEMENT

De Oudenaarde Royal Golf & Country Club is gelegen op het gigantische domein van het historische Kasteel van Petegem op wandelafstand van het Ayuryoga Wellness Hotel. U kan er 2 golfbanen van 18 holes terugvinden, beiden van uitstekende kwaliteit.

COMPRENANT

Green fee, golfballen & trolley
Overnachting
Continentaal vegetarisch ontbijt

Fietsen_01

CYCLISME

Faites le tour des Flandres à votre rythme. Choisissez parmi les 3 itinéraires de Ronde ou choisissez parmi plus de 30 itinéraires allant de 20 à plus de 100 km.

FIETSKAARTEN BIJ

Département du tourisme

Centre Tour de Flandres

Ou planifiez votre voyage via le site Beleef Je Eigen Ronde.

YOGA

Start de dag actief met een yoga groepssessie van 60 minuten. ervaar rust en balans in groep. Deze yogales is zowel voor beginners of gevorderden.

TIJDSDUUR

1 uur

COMPRENANT

Yoga groepsles
1 – 20 personen
Groepsfoto

2cvo_01

2 PK'tjes

2 CV & CO leiden u in een 2 PK’tje langs de Schelde, door de bossen en over groene heuvels, op verharde en onverharde wegen in het decor van de Vlaamse Ardennen! Je huurt een 2PK voor een halve of volledige dag.

Merci de mentionner notre hôtel comme référence lors de votre réservation.

The_Outsider_01

THE OUTSIDER - AVONTURENPARK

Adventure Park The Outsider vous confronte à vous-même et à votre équipe dans un cadre aventureux et exclusif, avec un traitement égal de la personnalité, de la culture et de la nature. Sensation garantie!

Merci de mentionner notre hôtel comme référence lors de votre réservation.

HAPPY HOUR

Gedurende 1 uur worden alle bieren, witte en rode huiswijn, schuimwijn, mineraal- en bruisend water, frisdranken en zoute crackers, olijven of dergelijke geserveerd.

TIJDSDUUR

1 uur

COMPRENANT

A volonté normale consumpties

Wellness_Massage

WELLNESS ( & MASSAGE )

Vrijgezellen feestje of in team ontspannen? Kom genieten van de wellness met sauna, hamam, belevingsdouche en groot indoor jaccuzie bad. Mogelijkheid extra massages te reserveren. Opties zoals hapjes en drankjes zijn mogelijk.

AntiStress

OVERNACHTING

Bij uw evenement, business meeting of teambuilding kunnen wij u tot 5 hotelkamers aanbieden.

COMPRENANT

1 overnachting (2p)
Continentaal vegetarisch ontbijt
gebruik wellness faciliteiten

fr_FRFrançais

WORD JIJ

ONZE NIEUWE

COLLEGA?