ONTDEK ONS TEAMBUILDING AANBOD

Teambuilding

Ervaar en beleef onze teambuilding mogelijkheden. Actieve dag aan de donk vijver in Oudenaarde of liever rustig samen een yoga groepsles volgen. Voor ieder wat wils. Meer voor actie en uitdaging ontdek dan de Vlaamse Ardennen per fiets of in een 2 pk’tje. Nadien kan er genoten worden van de wellness faciliteiten en massages of met je gezelschap vertoeven in de bar.

FORMULES

Teambuilding Ayuryoga Welnesshotel

GolfArrangement_01

GOLF ARRANGEMENT

De Oudenaarde Royal Golf & Country Club is gelegen op het gigantische domein van het historische Kasteel van Petegem op wandelafstand van het Ayuryoga Wellness Hotel. U kan er 2 golfbanen van 18 holes terugvinden, beiden van uitstekende kwaliteit.

INCLUSIEF

Green fee, golfballen & trolley
Overnachting
Continentaal vegetarisch ontbijt

Fietsen_01

WIELRENNEN

Fiets de Ronde van Vlaanderen uit in uw eigen tempo. Kies uit de 3 Ronde-routes of maak uw keuze uit meer dan 30 routes variërend van 20 tot meer dan 100 km.

FIETSKAARTEN BIJ

Dienst Toerisme

Centrum Ronde van Vlaanderen

Of plan uw tocht via de Beleef Je Eigen Ronde website.

YOGA

Start de dag actief met een yoga groepssessie van 60 minuten. ervaar rust en balans in groep. Deze yogales is zowel voor beginners of gevorderden.

TIJDSDUUR

1 uur

INCLUSIEF

Yoga groepsles
1 – 20 personen
Groepsfoto

2cvo_01

2 PK'tjes

2 CV & CO leiden u in een 2 PK’tje langs de Schelde, door de bossen en over groene heuvels, op verharde en onverharde wegen in het decor van de Vlaamse Ardennen! Je huurt een 2PK voor een halve of volledige dag.

Vermeld ons hotel als referentie bij uw reservering aub.

The_Outsider_01

THE OUTSIDER - AVONTURENPARK

Avonturenpark The Outsider confronteert jou met jezelf en jouw team in een avontuurlijke en exclusieve setting, met gelijke behandeling van persoonlijkheid, cultuur en natuur. Sensatie verzekerd!

Vermeld ons hotel als referentie bij uw reservering aub.

HAPPY HOUR

Gedurende 1 uur worden alle bieren, witte en rode huiswijn, schuimwijn, mineraal- en bruisend water, frisdranken en zoute crackers, olijven of dergelijke geserveerd.

TIJDSDUUR

1 uur

INCLUSIEF

A volonté normale consumpties

Wellness_Massage

WELLNESS ( & MASSAGE )

Vrijgezellen feestje of in team ontspannen? Kom genieten van de wellness met sauna, hamam, belevingsdouche en groot indoor jaccuzie bad. Mogelijkheid extra massages te reserveren. Opties zoals hapjes en drankjes zijn mogelijk.

AntiStress

OVERNACHTING

Bij uw evenement, business meeting of teambuilding kunnen wij u tot 5 hotelkamers aanbieden.

INCLUSIEF

1 overnachting (2p)
Continentaal vegetarisch ontbijt
gebruik wellness faciliteiten

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN