Activiteiten

Golf Arrangement / Verken de Vlaamse Ardennen per fiets

ACTIVITEITEN

Actieve Uitstappen

Zoekt u naar leuke activiteiten om op alleen, met het gezin of in groep  te ondernemen? Of zoekt u een leuke teambuilding activiteit voor uw bedrijf? Boek ons golf arrangement of verken de Vlaamse Ardennen met de fiets. Ontdek onze suggesties:

GOLF

Ayuryoga Golf Arrangement

De Oudenaarde Royal Golf & Country Club is gelegen op het gigantische domein van het historische Kasteel van Petegem op wandelafstand van het Ayuryoga Wellness Hotel. U kan er 2 golfbanen van 18 holes terugvinden, beiden van uitstekende kwaliteit.

De Kasteel (par 71) en de Anker (par 72) golfbanen zijn gelegen aan een zij-arm van de Schelde die haar weg baant doorheen het park. De club beschikt ook over 4 oefenholes, putting-green, chipping-green en een practice-area.

Voor Ontspanning, of eerder competitief. Het wordt in ieder geval een unieke dag vol beleving.

logo

Bij aankomst een glaasje bubbels, waarna u een deluxe kamer wordt aangeboden voor 1 nacht. De volgende dag verkrijgt u een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet (vegetarisch). Hierna kan u de hele dag golfen. Green fee, golfballen en trolley zijn inclusief en u kan eventueel nog een golfcar huren. Green fee kan gebruikt worden op dag van aankomst of de volgende dag. Massages, lunch of diner zijn optioneel

RESERVEER

FIETSEN

Fietsen in de Vlaamse Ardennen

WIJ VERHUREN HEREN- OF DAMESFIETSEN

Elektrische fietsen of wielrennersfietsen huren?

Fiets de Ronde van Vlaanderen uit in uw eigen tempo. Kies uit de 3 Ronde-routes of maak uw keuze uit meer dan 30 routes variërend van 20 tot meer dan 100 km.

U kan de fietskaarten aankopen op de volgende locaties:

Dienst Toerisme
Stadhuis, 9700 Oudenaarde
+32 (0)55 31 72 51 of toerisme@oudenaarde.be

Centrum Ronde van Vlaanderen
Markt 43, 9700 Oudenaarde
+32 (0)55 33 99 33 of info@crvv.be

Of plan uw tocht via de Beleef Je Eigen Ronde website.

2PK'tjes

2 CV & CO leiden u in een 2 PK’tje langs de Schelde, door de bossen en over groene heuvels, op verharde en onverharde wegen in het decor van de Vlaamse Ardennen! Je huurt een 2PK voor een halve of volledige dag.

Vermeld ons hotel als referentie bij uw reservering aub.

The Outsider - Avonturenpark

Avonturenpark The Outsider confronteert jou met jezelf en jouw team in een avontuurlijke en exclusieve setting, met gelijke behandeling van persoonlijkheid, cultuur en natuur. Sensatie verzekerd!

Vermeld ons hotel als referentie bij uw reservering aub.

Restaurants

Hof van Cleve

Elk gerecht dat u bij Hof van Cleve proeft, is een staaltje sterk teamwerk gebaseerd op waarden als eigenheid, respect en inzet.

op 10 km van ons hotel

Golf Restaurant

Voor een lichte lunch, graag welkom in de Kasteel-Bistro. Voor een gastronomisch diner, Wordt u in het restaurant verwelkomt.

op 0,7 km van ons hotel

Plein 25

Onbeperkt genieten van de culinaire kunsten. Hier wordt hard gewerkt om de gasten een aangename ervaring te bezorgen.

op 1,1 km van ons hotel

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN