Ayuryoga gebruikt cookies om het bezoek bij Ayuryoga.be voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer >

Voorafbetalingen
Voorafbetalingen van massages of behandelingen worden gevraagd indien de behandeling een kostprijs heeft van boven de 100 €. Het vooraf te betalen bedrag is 25€ per gereserveerd uur voor de arrangementen. Dit bedrag kan steeds afgehouden worden bij geen of niet tijdige annulatie.

Bij dag-, weekend-, of weekarrangementen wordt een voorschot gevraagd afhankellijk van het gekozen arrangement. Ook dit bedrag kan afgehouden worden bij geen of niet tijdige annulatie.
Voor de Ayurvedische kooklessen of workshops wordt gevraagd het volledige bedrag op voorhand te betalen.
Voor de Yogalessen dient het totaalbedrag van het abonnement of beurtenkaart betaald te zijn voor aanvang van de lessen.

Annulatie beleid

Dit geldt voor alle massages, behandelingen, prive yoga, consulten, osteopathie, verwendagen en kuurweken.

Bij verhindering voor een bevestigde reservatie, gelieve minimum 48 uur op voorhand de afspraak te annuleren, bij dag-, weekend-, of weekarrangementen dient er minimum 72u op voorhand geannuleerd te worden.

Indien er geen tijdige annulatie werd gedaan zal AyurYoga het betaalde voorschot in rekening brengen of  een minimale vergoeding van 25€ per gereserveerd uur per persoon in rekening te brengen.

Annulatie kan enkel kosteloos in geval van ernstige ziekte of ongeval. U meldt ons dit zo spoedig mogelijk telefonisch (+32 478 24 64 23). Het volledige voorschot wordt, zo dit reeds was vereffend, terug gestort. Er worden geen extra kosten aangerekend. Let wel: ziekte of ongeval waardoor u slechts een deel van de sessies afwezig bent geeft geen aanleiding tot kosteloze annulatie. Een annulatie om welke andere reden ook heeft de volgende regeling tot gevolg.

Indien u verhinderd bent de behandeling of dienst te volgen kan u zich, in plaats van te annuleren, wel laten vervangen door een collega of kennis. U meldt dit via mail vóór de start van de behandeling of dienst.

Uitzondering voor de groepslessen yoga:

Bij verhindering voor een bevestigde reservatie, gelieve minimum 24 uur op voorhand de afspraak te annuleren. Er wordt per klant 1 laattijdige annulatie toegelaten. Bij een tweede laattijdige of geen annulatie wordt u hiervoor een beurt aangerekend. 

Algemene voorwaarden

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid:
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Ayuryoga aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledig of onjuist gebruik van de aangeboden informatie op deze website. Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN