INCLUSIEF GEBRUIK WELLNESS FACILITEITEN

Gelaatsverzorgingen

De gelaatsverzorgingen met de Lakshmi producten zijn gebaseerd op de natuurlijke elementen volgens Ayurveda en de 3 dosha’s (Vata – Pitta – Kapha).

Alle gelaatsverzorgingen kunnen single of duo worden gereserveerd

Holistische_Facial_01

HOLISTISCHE FACIAL
vata - pitta - kapha

60 min

Geeft een diepe ontspanning en een stralende huid. Aan de hand van je huidtype én constitutie gebruiken we aangepaste producten en essentiële oliën om zowel je huid maar ook je energetisch lichaam beter in balans te brengen.

Anti_Age_Facial

ANTI AGE
FACIAL

75 min

De behandeling omvat een intensieve peeling met fruitzuren van passiebloem en mango, een verstevigende massage met rijke warme olie en een shaping peel-off mask met algen.

KRISTAL CHAKRA
HEALING FACIAL

90 min

Gebruik van chakra hot stones, etherische oliën, edelstenen en klankschalen maken van deze gelaatsverzorging een energetische boost voor het lichaam en geest.

DE ULTIEME GELAATSVERZORGING

Skin Care Massage

Inclusief full body lichaamsmassage

Inclusief  stoomtherapie

Inclusief scrub

Inclusief gelaatsmasker

Inclusief wellness faciliteiten

Ayurvedische huidanalyse

We zijn allemaal anders en hebben allemaal een eigen unieke energetische samenstelling. Vandaar dat het heel belangrijk is om holistisch te gaan kijken naar je huid. Dit doen we met een kort intakegesprek en huidanalyse om voor jou de beste combinatie van producten samen te stellen en een zo goed mogelijk resultaat te bekomen.

Afhankelijk van je eigen unieke geboorte constitutie en dus je huidtype waar je mee geboren bent heb je gedurende de jaren/seizoenen/leeftijd/levenswijze verschillende verzorgingsproducten nodig. Om je huid te gaan verzorgen of zelfs te gaan verbeteren heeft LakShmi verschillende lijnen ontwikkeld allemaal met een therapeutische én holistische aanpak.

De evolutie van de huid

Meestal in de pubertijd heeft je huid eerder last van kapha kwaaltjes zoals onzuiverheden, puisten, een vette huid en grove poriën … Na onze puberteit komen we in de adolescentie en komt het vuurelement meer zichtbaar op de huid. Er kunnen roodheden ontstaan, de huid kan gevoelig beginnen reageren op bepaalde producten of op weersomstandigheden, allergische reactie op voeding, stress,… En naarmate we ouder worden wordt de huid steeds droger, vermindert de aanmaak van collageen en elastine, de huid wordt steeds dunner en slap.

De Lakshmi Ayurvedische gelaatsverzorgingsproducten werken in op deze veranderende omstandigheden en verjongen de huid en maken deze terug weerbaar.

nl_BENederlands (België)

WORD JIJ

ONZE NIEUWE

COLLEGA?