Ervaar en beleef Ayurveda Wellnesshotel

Wellness Ayuryoga

WELLNESS

De staat van gezond zijn in lichaam en geest

Het is de keuze voor een gezonde manier van leven, bewegen en geestelijk welzijn. Ayuryoga biedt u het beste van beide!

Inspannen en ontspannen met verschillende vormen van Yoga, massages, gelaatsverzorgingen, spa en sauna, of genieten van de combinatie van deze well(being) en (fit)ness in onze kuur en verwendagen.

Ayurveda & Oosterse Massages

Geniet van traditionele massages naar keuze. Deze massage arrangementen zijn stuk voor stuk uniek en zijn gebaseerd op massagetechnieken uit de oosterse landen.

Gelaatsverzorgingen

De gelaatsverzorgingen met de Lakshmi producten zijn gebaseerd op de natuurlijke elementen volgens Ayurveda en de 3 dosha’s (Vata – Pitta – Kapha).

Yoga

De Yoga groepslessen zijn toegankelijk voor iedereen! U heeft de keuze uit rustige, dynamische, mindfullness, privé of zwangerschapslessen.

spa en wellness

Spa & Sauna

Een rustig oord gewijd aan uw welzijn. Het gebruik van het dompelbad, belevingsdouche, sauna en stoomcabine wordt aangeboden aan de hotelgasten, bij massages en behandelingen.

prive wellness

Privé Wellness

U kan de wellness privaat afhuren. Heerlijk relaxen en u laten verwennen. Alle elementen om volledig tot rust te komen zijn aanwezig waaronder stoombad, sauna, jacuzzi, tuin en een rustruimte…

Ayurveda Therapie

Bepaalde fysieke of mentaal- emotionele klachten? Dan kan u bij ons terecht voor Ayurveda therapieën, kuren en osteopathie. Natuurlijke en lichaamsvriendelijke behandelingen.

EEN UNIEK WELLNESS WEEKEND

Spa & Detox Retreats

Inclusief massages

Inclusief wellness faciliteiten

Inclusief verblijf

Inclusief ontbijt, lunch en diner

nl_BENederlands (België)

WORD JIJ

ONZE NIEUWE

COLLEGA?