EVENT OP EEN ONGEZIENE LOCATIE

Zaalverhuur & Events

Heeft u een gelegenheid te vieren en bent u op zoek naar een ruime, gezellige en praktische zaal? Wij zorgen voor een totale oplossing voor uw event zoals u die voor ogen hebt. Zaalverhuur & Events privé, business events of all-in recepties met catering en champagne formules voor ieders budget.

Locatie accomodatie

EVENEMENTEN

Locatie & Accomodatie

Een event draait in de eerste plaats om de belevenis en daarbij speelt de locatie een cruciale rol. Onze unieke en inspirerende event zaal is gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, in een volledig gerestaureerde Franse kapel van 1790. Deze is beschikbaar voor zaalverhuur & events

Oplossing op maat

Of u nu op zoek bent naar een kleine besloten vergaderzaal of een grote open ruimte, onze indrukwekkende zaal heeft verschillende capaciteiten en opstellingen voor ieder type van bijeenkomst en zijn één voor één afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Prive_Events

Privé formules

Privé feesten & evenementen tot 100 personen

Business_Formules

Business formules

Business vergaderzaal, meeting of lunch

Teambuilding

Ervaar en beleef onze teambuilding mogelijkheden

ZAAL

Informatie & Toelichting

Onze zaal is gevestigd in een authentieke Franse Kapel met capaciteit tot 100 personen. De zaal is 130m² groot en is verbonden met het bar & restaurant gedeelte van 110m². Dit alles kan dus gecombineerd worden waardoor een ruimte van in totaal 240m² kan gebruikt worden. Meubilair is voorzien en kan gebruikt worden naar uw wensen. Zo hebben wij hoge en lage tafels, staantafels en lounge zitbanken.

Bij goed weer kan u gebruik maken van onze tuin. Deze 600m² grote tuin bevat 3 terrassen die in totaal 110m² groot zijn. Hier kan u gerust 50 tot 80 personen ontvangen.

Bij uw evenement kunnen wij u tot 5 hotelkamers aanbieden zodat uzelf en uw speciale gasten de nacht kunnen doorbrengen in 1 van onze hotel suites. Inclusief ontbijt en wellness gebruik.

Van voorzieningen kunnen wij aan al uw wensen voldoen zoals inbegrepen drankjes en hapjes. Wens u andere extra’s voor uw genodigde gasten, dan kunnen wij catering met 1 of verschillende gangen voorzien. Of u kan kiezen uit ons dessertbuffet, brunch, …

In onze zaak staat rust centraal. Dit wil zeggen dat evenementen kunnen en mogen plaatsvinden. Dit met de bijkomende feestvreugde en muziek, maar deze muziek zal steeds tot een bepaald maximum volume worden toegelaten. Hierdoor zijn dj’s niet toegelaten. Feesten kunnen de gehele dag doorgaan tot ’s avonds 22:00 uur met een bepaalde marge.

Wij kijken ernaar uit u en uw gezelschap te mogen verwelkomen.

informatie zaal ayuryoga
nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN