UNIEKE WELLNESS OP EEN UNIEKE LOCATIE

Spa & Sauna Wellness

De spa & sauna wellness is een rustig oord gewijd aan uw welzijn. Het gebruik van het hot whirlpool, belevingsdouche, sauna en stoomcabine wordt aangeboden aan de hotelgasten en bij massages en behandelingen.

Openingsuren openbare wellness

Doorgaans tussen 09:00 – 12:00 en 15:00 – 18:00 uur

Indoor spa en sauna

INDOOR

Spa & Sauna Wellness

Unieke Spa & Sauna Wellness van 130 m² met traditionele toestellen zoals sauna, hammam, douches, belevenisdouche & indoor hot whirlpool bad. Deze wellness kan privé worden afgehuurd tot 8 personen.

HUISREGELS

wees 15 minuten voor uw afspraak aanwezig

Badkledij is gebruikelijk maar niet verplicht

Eigen hapjes & dranken niet toegelaten

Gsm, tablet of andere accessoires zijn niet toegelaten

Juwelen en sieraden zijn niet toegelaten

Kalmte en rust steeds bewaren

FACILITEITEN

Wellness

Een weldaad voor het lichaam

Veel mensen gaan regelmatig naar de sauna. De ene gaat voor zijn plezier, de andere doet het voor zijn gezondheid. In de sauna wordt de bloedcirculatie van het lichaam gestimuleerd, op deze manier krijgen de huid en de inwendige organen flink wat bloed en zuurstof te verwerken. Dat geeft een echte boost! Door de opwarming van het lichaam komen gespannen spieren los en door het zweten worden de poriën goed gereinigd, waardoor u minder vatbaar bent voor ziektes.

NOOIT NAAR DE SAUNA GEWEEST?

Wie nog nooit naar de sauna geweest is, moet het beslist eens proberen. Ook wie niet zo van warmte houdt. De warmte in de sauna valt namelijk helemaal niet te vergelijken met de plakkerige hitte van een hete zomerdag. In de sauna hebt u geen kleren aan, dus transpiratie krijgt geen kans om op de huid te blijven plakken en het afkoelen zorgt voor een welkome verfrissing in onze belevenis douche.

Reinig, herstel lichaam en geest

De hamam biedt zowel een fysieke als mentale ontspanning, bevordert de gezondheid en vooral het gevoel van welzijn. Het lichaam reinigen is het belangrijkste doel van de stoomcabine. In tegenstelling tot de sauna is de hamam erg vochtig. Zo is de stoomcabine in de eerste plaats ontspannend, stimuleert het de doorbloeding en maakt het de huid zachter.

Een stoomcabine kan ook nuttig zijn wanneer je last hebt van vermoeide of pijnlijke spieren, verbeterd de ademhaling en verstopte luchtwegen worden tijdelijk los gemaakt.

SAUNA & STOOMCABINE AF TE RADEN BIJ

Zwangerschap
Ernstige vaat- of hartproblemen
Een moeilijk te controleren bloeddruk
Huidziektes
Ziekte en/of koorts

Belevingsdouche

Spoel alle stress weg

Neem een douche in onze belevenisdouche waar al uw zintuigen geprikkeld worden door het licht- en geluidspel van de tropische regenbuien, en laat alle stress wegspoelen.

Neem de nodige tijd om te genieten van de belevenisdouche en gebruik een aromatische douchegel.

Deze sensatie kan u ondergaan in 2 verschillende standen. Namelijk Cold Breeze en Tropical Rain. De ene is koud en verkwikkend. De ander is hartverwarmend aangenaam.

Uniek op gebied van design en gevoel

Een uniek in zijn soort verwarmd inox hot whirlpool met verschillende ligplaatsen en massage jets om optimaal te ontspannen. Voor maximum 4 personen

Wanneer u uitgezweet bent in de sauna en opgewekt bent van de belevenisdouche is het tijd om tot rust te komen in het 35°C verwarmd zwembad. Neem plaats in 1 van de ergonomisch ontworpen ligbanken en geniet van de massage jets.

inox jacuzzi

OUTDOOR

Spa & Sauna Wellness

Unieke tuin van ongeveer 500 m² met groot terras met zitgelegenheid en twee verdoken, kleinere terrassen met ligbedden om in alle rust te genieten. In de warmere maanden is er een aanbod van diverse dranken beschikbaar.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN