Spa & DetoxRetreats

Verwen jezelf met onze Spa & Detox Retreats. Een uniek wellness weekend of liever verwendagen! Kom relaxen, intens genieten en laat lichaam en geest tot rust komen. Aan de hand van zalige luxueuze massages zal je alle stress kunnen loslaten en optimaal genieten!

1 - 2 DAGEN

RELAX Dagarrangementen

Deze dagarrangementen zijn de echte verwendagen in ons Spa & Detox Retreats gamma. Op en top genieten! Ervaar deze ultieme combinatie van innerlijke rust, gezonde voeding en vitaliteit! Laat je lichaam en geest fysiek en mentaal herstellen en voel je terug vol energie!

DAGJE RELAX

1 dag - (+ evt. 1 nacht)

Dit is een dagje waarbij u zich laat verwennen met een ontspannende massage en stoomtherapie om dan nadien in de spa & sauna na te genieten. De  vegetarische lunch en Shirodhara behandeling vernieuwen je lichaam en geest.

Dagje-Healing-Arrangement

DAGJE HEALING

1 dag - (+ evt. 1 nacht)

Tijd nemen voor jezelf en even alle indrukken van buitenaf loslaten, de verplichtingen op zij laten liggen. Het ideale dagje om jezelf te verwennen en beter te leren kennen. “Een dagje Healing” is de perfecte eerste kennismaking met Ayurveda.

GOLF ARRANGEMENT

1 dag - 1 nacht

Verblijf bij het Ayurveda Wellness Hotel en krijg toegang tot de Golf van Oudenaarde. Overnacht 1 nacht in een deluxe kamer met ontbijtbuffet. Green fee, golfballen en trolley zijn inclusief. Golfcar, massages, lunch of diner zijn optioneel.

2 - 5 DAGEN

RESTORE Weekend en Midweek arrangementen

Deze herstellende arrangementen geven een vernieuwende zin in het leven en verlenen een zichtbaar en voelbaar verjongend effect! Vergeet je agenda, laat die smartphone op stil staan en laat jezelf onderdompelen en regenereren op de Ayurveda manier. Yoga en traditionele Ayurveda massages zijn pure bronnen van energie. Geniet van de relaxatie in het Ayuryoga Hotel en de wellness. Terwijl u het lichaam licht en gezond houdt met gezonde vegetarische maaltijden.

Take a break

TAKE A BREAK

3 dagen - 2 nachten

Een momentje voor jezelf, om te herbronnen en om Ayurveda te leren kennen. Ook tijdens dit korte verblijf kom je tot een vernieuwd bewustzijn van het leven en voel je de verandering in lichaam en geest.

LIGHT DETOX &WEIGHT LOSS

5 dagen - 4 nachten

Dit programma omvat traditionele behandelingen en een aangepast ayurveda dieet. Gericht op ontgifting, gewichtsverlies en het stimuleren van de stofwisseling. Een combinatie van de moderne voedingswetenschap en de traditionele Ayurveda voedingsleer.

Relax en feelgood days

RELAX & FEELGOOD

5 dagen - 4 nachten

Dit arrangement is een echte Healthy Getaway! Een aanrader om even met z’n twee aan alle dagelijkse drukte te ontsnappen. Geniet van yoga, massages, voeding en de omgeving!

6 + DAGEN

REJUVENATE Week arrangementen

Spa & Detox Retreats regenereren het lichaam en de organen, ze stimuleren het immuunsysteem en zorgen voor een interne stabiliteit die helpt om vermoeidheid en fysieke overbelasting te overkomen. Specifieke behandelingen, zachte vormen van beweging en voedingsaanpassingen zorgen voor een langdurige regeneratie van het lichaam.

YOGA & AYURVEDA

7 dagen - 6 nachten

Dit weekarrangement bied u het beste van beide gezondheid tradities. Innerlijke rust en balans, meer flexibiliteit, kracht en vitaliteit – het resultaat van de combinatie van Yoga met de traditionele Ayurvedische behandelingen.

ANTI STRESS

7 dagen - 6 nachten

Innerlijke rust en sereniteit is de basis van een voorspoedig en gezond leven. Voelt u zich vaak vermoeid, uitgeput en makkelijk vatbaar voor ziekte? Dan is het tijd om te ontsnappen uit deze spiraal en jezelf te ontstressen.

Intense detox and weight loss

INTENSIVE DETOX &WEIGHT LOSS

7 dagen - 6 nachten

Dit intensieve detox programma zorgt voor een gezond lichaam en heldere geest. Door het afvoeren van afvalstoffen, stimuleren van de spijsvertering en de juiste vorm van beweging zal je gewicht verliezen en je immuunsysteem een boost krijgen.

7 - 10 - 14 of 21 dagen

PANCHA KARMA Reinigingskuur

De eeuwenoude Pancha Karma detox kuren uit India zijn om te reinigen, te verjongen en om te genezen. Te ontspannen en kan dienen als ziektepreventie. De behandelingen herstellen het natuurlijk evenwicht. Vitaliteit en de kracht van zelfgenezend vermogen brengen u weer in balans. Opgeslagen verontreiniging weekt zich los en verlaat het lichaam.

100% Authentiek

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN