Massages

INCLUSIEF GEBRUIK WELLNESS FACILITEITEN

Ayurveda & Oosterse Massages

Nood aan ontspanning? Geniet bij het Ayuryoga Wellnesshotel van traditionele Ayurveda & Oosterse Massages naar keuze. Deze massage arrangementen zijn stuk voor stuk uniek en zijn gebaseerd op massagetechnieken uit de oosterse landen.

Massages kunnen zowel single als duo worden gereserveerd

MET STOOM COMBINATIES

Ayurveda Massages

Massages met stoom zijn een combinatie van de Ayurveda massages met een traditionele Swedana of stoomtherapie. Dit wordt gerealiseerd door een stoomtent te plaatsen over de massagetafel waarbij het hoofd buiten de tent ligt om oververhitting tegen te gaan.

Dreamland

DREAMLAND

90 min

Een overheerlijk, relaxerende therapeutische full body massage. Zorgt o.a. voor een goede circulatie van het bloed en de lymfe. De ideale ontspanning voor uw lichaam.

Marma_Dreamland_01

MARMA DREAMLAND

120 min

De massage omvat een volledige lichaamsmassage waarbij belangrijke marma punten op het lichaam via drukpuntmassage worden behandeld. Deze massage stimuleert het metabolisme en de lymfedrainage.

SHIRODHARA

120 min

Bestaat uit een full body massage met warme kruidenolie gevolgd door de stoomtherapie. Nadien is er een uitgebreide hoofdmassage en Shirodhara therapie. Dit is het ultieme stress verlagende massage arrangement.

Weight Loss

WEIGHT LOSS

90 min

Omvat een scrub massage door middel van kruidenpasta met medicinale afdrijvende en vetverbrandende olieën. Deze intensieve massage wordt gevold door een kruidenstoomtherapie van minstens 20 minuten.

Skin Care

SKIN CARE

120 min

Een lichaamsscrub, full body massage & kruiden gelaatsmasker gevolgd door stoomtherapie. Reinigt diep en geeft een zijdezachte glans.

DETOX

120 min

Full body lichaamsscrub, lichaamsmassage met warme kruidenolie, stoomtherapie, een ontgiftende kruidenpasta of lepa en een gelaatsmasker maken van dit arrangement de ultieme detox- ervaring.

ZONDER STOOM COMBINATIES

Ayurveda & Oosterse massages

Deze massage zijn een combinatie van de Ayurveda massages met een traditionele Swedana of stoomtherapie. Dit wordt gerealiseerd door een stoomtent te plaatsen over de massagetafel waarbij het hoofd buiten de tent ligt om oververhitting tegen te gaan.

Hotstone

HOT STONE

90 min

Full body hot-stone massage met warme kruidenoliën zorgt voor diepe relaxatie en ontgifting van het lichaam.

Kruidenstempel

KRUIDENSTEMPEL

90 min

Full body kruidenstempel massage met warme poederkruiden, verse bladeren of rijstbundels heeft een voedende, ontstekingswerende of ontgiftende werking op het lichaam.

PIZHICHIL OLIESTROOM

60 min

Full body massage met zeer grote hoeveelheden warme kruidenolie die in een continue stroom over het lichaam wordt gegoten en ingemasseerd.

Lomi Lomi

LOMI LOMI

90 min

De Lomi Lomi massage is dé ontspanningsmassage bij uitstek, ” Een dans op het lichaam ”. Lomi Lomi vindt zijn oorsprong in Hawaï en is een rustige ritmische massage.

Deep Tissue

DEEP TISSUE

90 min

Deze massage is gericht op het losmaken van het bindweefsel, triggerpoints en de (dieper gelegen) spieren. Tijdens een Deep Tissue Massage wordt het hele lichaam gemasseerd met langzame, krachtige en diepe bewegingen.

THAI

90 min

Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam, de geest en het gevoel. Het is een manier om ziekte te verhinderen, een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades en voor het verhogen van de flexibiliteit.

Zwangerschap

ZWANGERSCHAP

90 min

Deze Ayurveda ontspannende en energetische lichaamsmassage wordt gegeven met een specifieke kruidenolie die een positieve uitwerking heeft en de vrouwelijke hormonen tijdens de zwangerschap in balans brengt.

Sport_01

Sport

90 min

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij onderliggend weefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Er wordt dus stevig in de spieren gemasseerd, wat soms zowel deugdzaam als wat pijnlijk aanvoelt.

ZONDER STOOM COMBINATIES

Korte Ayurveda & Oosterse massages

Deze massage zijn een combinatie van de Ayurveda massages met een traditionele Swedana of stoomtherapie. Dit wordt gerealiseerd door een stoomtent te plaatsen over de massagetafel waarbij het hoofd buiten de tent ligt om oververhitting tegen te gaan.

Lichaam

LICHAAMSMASSAGE

60 min

Ayurvedische massage van het volledige lichaam met warme medicinale kruidenolie. Dit is een overheerlijke, relaxerende, totale therapeutische massage.

Rug

RUGMASSAGE

45 min

Deze intensieve hot stone schouder, nek en rugmassage met warme stenen en kruidenolie dringt door druk van de handen en hitte van de stenen diep door in de spieren.

SCRUBMASSAGE

45 min

Een stimulerende scrub massage met kruidenpasta van poederkruiden gevolgd door het in-oliën van het lichaam met medicinale olie.

Hoofd

HOOFDMASSAGE

45 min

Indische droge hoofdmassage gevolgd door een schedel en schouder oliemassage met specifieke behandeling van de energetische “marma” punten.

Voet

VOETMASSAGE

45 min

Indische voetscrub en massage met kruidenolie en met specifieke behandeling van de energetische “marma” punten en reflexzones.

HOOFD-VOETMASSAGE

60 min

De Ayurvedische massage van hoofd en voeten is een zalige ontspanning van top tot teen. Geeft rust aan de geest en vermindert de spanning.

EEN UNIEK WELLNESS WEEKEND

Spa & Detox Retreats

Inclusief massages

Inclusief wellness faciliteiten

Inclusief verblijf

Inclusief ontbijt, lunch en diner

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN