Hoofd En Voet Massage Shiropadabhyanga

HOOFD- VOETMASSAGE

De Indische hoofd en voetmassage Shiropadabhyanga is een zalige ontspanning van top tot teen. Geeft rust aan de geest en vermindert de spanning in het hals en schoudergebied. Ervaar een diepe relaxatie van het hele lichaam door massage van de voeten want zij vertegenwoordigen alle organen!

Wat kan je verwachtten van de Hoofd en Voet massage Shiropadabhyanga?

De hoofdmassage begint met een droge hoofdmassage. Nadien wordt er een massage met een specifieke warme medicinale kruidenolie en poeder voor het hoofd gegeven. De marma punten of energetische punten worden ook gemasseerd. Deze oefenen een kalmerend en balancerend effect uit of het hele lichaam en het zenuwstelsel.

De klassieke Indische voetmassage is een diep relaxerende voetbehandeling van de spieren en beentjes in de voet. Tijdens de massage wordt er ook gebruik gemaakt van een “kansu” of een ijzeren bolletje. Met dit bolletje wordt er via druk en rotaties gemasseerd om het vuur element te reguleren. Dit kan op een rustgevende of op een stimulerende manier worden gebruikt.

Selecteer tijdstip & Reserveer Hoofd en Voet massage

Info Hoofd en Voet massage Shiropadabhyanga

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

60 minuten

Inclusief

hoofd & voetmassage

zonder stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Hoofd en Voet massage Shiropadabhyanga?

De hoofd en voet massage heeft vele gezonde werkingen op geest en lichaam. Ze is weldadig voor het gehele zenuwstelsel, voedend voor het haar, de haarwortels en de hoofdhuid. De massage verbetert het geheugen en is preventief tegen haaruitval. Er ontstaat ook een mooie uitstraling door het verbeteren van de doorbloeding van het aangezicht. Tenslotte bevorderd deze massage de slaap en verhoogt ze het zuurstofgehalte in de hersenen door de stimulatie van de hersenvloeistof. De massage vermindert spanning en verbetert de circulatie. Tenslotte regelt ze de spijsvertering en herstelt ze de zelfregulerende functie van het lichaam.

Indicaties/ klachten

de indische hoofd en voetmassage of Shiropadabhyanga is aan te raden bij hoofdpijn, migraine, depressie, slaapproblemen, burn-out, CVS, stress, psychosomatische aandoeningen, whiplash, mentale klachten,…

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN