Kruidenpasta Scrubmassage Udvartana

SCRUBMASSAGE

De Ayurvedische udvartana massage is en scrub massage met een specifieke kruidenpasta. Deze kruidenpasta wordt gemaakt van droge poeders van geselecteerde kruiden en medicinale olie.

Wat kan je verwachtten van de Kruidenpasta Scrubmassage Udvartana?

Bij udvartana massage wordt het lichaam gemasseerd met druk en wrijving na het aanbrengen van de pasta. Daardoor gaat de huid gloeien. Oude lichaamscellen van de huid worden losgemaakt en nieuwe worden sneller aangemaakt. De massage bewegingen worden over het algemeen gedaan in de richting van het hart met de bedoeling stagnerende lymfatische gifstoffen in het lichaam los te maken en af te voeren. De pasta kan drogen tijdens het proces en wordt nadien van het lichaam afgewreven en weg gedoucht.

Selecteer tijdstip & Reserveer Kruidenpasta Scrubmassage

Info Kruidenpasta Scrubmassage Udvartana

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

45 minuten

Inclusief

scrub-lichaamsmassage

zonder stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Kruidenpasta Scrubmassage Udvartana?

Het verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht en soepel, verbetert de spierwerking. Het verbetert de bloedcirculatie en verlicht gewrichtspijnen. Het helpt tevens bij cellulitis en voor het reduceren van vet. Deze vorm van massage wordt ook ingezet bij mensen die last hebben van cellulitis en is behulpzaam en overgewicht omdat het basaal metabolisme gestimuleerd wordt.

Indicaties/ klachten

zeer goede behandeling tegen overgewicht, cellulitis, gewrichtspijnen, slechte doorbloeding, verwijderen van dode huidcellen.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN