Stempel Massage banner

Deze kruidenstempelmassage geeft vernieuwde energie en kracht aan het lichaam door gebruik van warme bundels rijst gekookt in melk en kruiden waarmee het volledige lichaam wordt gemasseerd. Geeft een stralende glans aan het lichaam.


Wat kan je verwachten van de kruidenstempelmassage met rijstbundels?

Het lichaam wordt gemasseerd met bundels gevuld met in melk gekookte rijst (navarakizhi) waaraan speciale kruiden zijn toegevoegd. Deze bundels worden telkens in een warm mengsel van kruiden en biologische melk of olie gedoopt en vervolgens wordt hele lichaam in cirkelvormige bewegingen met de bundels gemasseerd. Door de warmte kunnen de medicinale eigenschappen van de gebruikte kruiden diep in de weefsels trekken. Navarakizhi kan zowel door één als twee personen worden uitgevoerd.

Reserveer ‘Kruidenstempel Massage met Rijstbundels’


kruidenstempelmassage


Wat zijn de voordelen van de kruidenstempelmassage met rijstbundels?

Dit is een belangrijke behandeling die zowel voedend als ontgiftend werkt. Door de verhittende kwaliteit van de massage zullen afvalstoffen “smelten” zonder de “pitta” te veel te verhogen. Verlicht vele klachten, heeft een pijnstillende werking en een verjongend effect.90min110 Het helpt bij neuromusculaire aandoeningen, gewrichtsklachten en andere degenaratieve aandoeningen. Deze kruidenstempelmassage reinigt ook de circulatie kanalen, verwijderd metabolische afvalstoffen en versterkt de zintuigen.

De elakizhi ontspanningsmassage is een onderdeel van de Pancha Karma therapie in Ayurveda.


2p200Indicaties/ Klachten: De kruidenstempelmassage met rijstbundels is aan te raden bij algehele zwakte, (spier)pijnen, gewrichtsproblemen, zoals osteo-artritis en reumatoïde artritis, slapeloosheid, depressie, blokkades in het lichaam, circulatiestoornissen. Dit arrangement is uiterst geschikt voor magere mensen die een slechte opname hebben waardoor het lichaam niet goed gevoed kan worden. Ook voor oudere mensen is deze massage zeer weldadig en aangenaam.


Reserveer ‘Kruidenstempelmassage met rijstbundels’


Reinig en voedt het lichaam met onze zalige Ayurvedische massage olie!

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN