Lomi Lomi Massage Arrangement

LOMI LOMI MASSAGE

De Lomi Lomi massage is dé ontspanningsmassage bij uitstek, ” Een dans op het lichaam ”. Lomi Lomi vindt zijn oorsprong in Hawaï en is een rustige ritmische massage.

Wat kan je verwachtten van het Lomi Lomi massage arrangement?

Deze massage is het meest bekend voor de lange, vloeiende massage grepen en de dans rondom de tafel. Er wordt gemasseerd met de handpalmen, onderarmen en een ruime hoeveelheid olie. Bij de massage wordt vooral gebruik gemaakt van de onderarmen, de ellebogen en de vingertoppen.

Selecteer tijdstip & Reserveer Lomi Lomi

Info Lomi Lomi massage arrangement

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

90 minuten

Inclusief

full body lichaamsmassage

zonder stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van het Lomi Lomi massage arrangement?

Op mentaal gebied kan een Lomi Lomi massage helpen wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel je lichaam als je geest zullen dus opknappen van een heerlijke Lomi Lomi massage. Lomi Lomi stimuleert de bloedsomloop, verwijdert gifstoffen uit de weefsels en bevordert de werking van het lymfestelsel.

Indicaties/ klachten

Het herstelt de vitaliteit, vermindert stress en heeft een diepe werking op het spierstelsel en de zintuigen, ze zorgt ervoor dat u een betere gemoedstoestand krijgt en dient om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Het verbetert de mobiliteit van de gewrichten en versoepelt de lichaamsbewegingen. Het helpt de zenuwpatronen opnieuw te programmeren en verhoogt het lichaamsbewustzijn. Verder brengt een Lomi Lomi-massage de energiestroom in het lichaam in evenwicht, waardoor spanningen vrijkomen, emotionele blokkades losgemaakt worden en de lichamelijke en geestelijke gezondheid gestimuleerd wordt.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN