Zwangerschapsmassage Arrangement

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Deze Ayurvedische ontspannende en energetische lichaamsmassage wordt gegeven met een specifieke kruidenolie die een positieve uitwerking en de vrouwelijke hormonen tijdens de zwangerschap in balans brengt.

Wat kan je verwachtten van het Zwangerschapsmassage arrangement?

De massage wordt in houdingen gegeven worden zodat je als zwangere steeds gemakkelijk zit of ligt. De benen, rug, nek en schouders worden eerst in zijlig gemasseerd. Nadien worden de benen, voeten, armen, gelaat en ook je babybuik gemasseerd. Indien dat oké voelt voor jou. We maken gebruik van een zwangerschapskussen om je comfort te verhogen.

Indien er specifieke klachten zijn zoals bekken, lage rug of spanningspijnen van nek en schouders. Dan kunnen deze eerst op een zachte mobiliserende manier behandeld worden. Bij zwelling van de voeten, enkels of benen kan er met zachte drainerende technieken gewerkt worden.

Selecteer tijdstip & Reserveer Zwangerschapsmassage

Info Zwangerschapsmassage arrangement

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

90 minuten

Inclusief

full body lichaamsmassage

zonder stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van het Zwangerschapsmassage arrangement?

Een zwangerschap brengt veel veranderingen in het lichaam teweeg en vraagt veel energie. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met tal van lichamelijke klachten. Een zwangerschapsmassage is dé manier voor de zwangere vrouw om weer volledig te kunnen ontspannen en tot rust te komen terwijl kwaaltjes worden verlicht.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat vrouwen die op regelmatige basis gemasseerd worden tijdens de zwangerschap, genieten van tal van positieve effecten in de prenatale en postnatale periode. Ook stelt men aanzienlijke voordelen vast tijdens de bevalling en komt het tevens uw baby ten goede.

Prenatale voordelen zijn vermindering van angst, depressies, nek- en rugpijn en krampen. Het stresshormoon daalt, stimuleert de bloedcirculatie en de groei van de baby.

Voordelen tijdens de bevalling zijn minder pijn, minder lange weeën en minder nood aan medicatie. Postnatale voordelen zijn een verminderde kans op postnatale depressie, vroeggeboorte, laag geboortegewicht en een stijging van het gelukshormoon.

Indicaties/ klachten

De massage geeft verlichting van rugpijn en bekkenklachten, stimuleert een betere nachtrust door de ontspanning en het los masseren van pijnlijke spieren, geeft een afname van stress, soepelere spieren, een betere bloedcirculatie en minder kuitkrampen.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN