SAUNA – EEN WELDAAD VOOR HET LICHAAM

 

Veel mensen gaan regelmatig naar de sauna. De ene gaat voor zijn plezier, de andere doet het voor zijn gezondheid.
In de sauna wordt de bloedcirculatie van het lichaam gestimuleerd, op deze manier krijgen de huid en de inwendige organen flink wat bloed en zuurstof te verwerken. saunaDat geeft een echte boost! Door de opwarming van het lichaam komen gespannen spieren los en door het zweten worden de poriën goed gereinigd, waardoor u minder vatbaar bent voor ziektes.

 

NOG NOOIT NAAR DE SAUNA GEWEEST?

Wie nog nooit naar de sauna geweest is, moet het beslist eens proberen. Ook wie niet zo van warmte houdt. De warmte in de sauna valt namelijk helemaal niet te vergelijken met de plakkerige hitte van een hete zomerdag. In de sauna hebt u geen kleren aan, dus transpiratie krijgt geen kans om op de huid te blijven plakken en het afkoelen zorgt voor een welkome verfrissing in onze belevenis douche.

 
 
 

STOOMCABINE – REINIG, HERSTEL LICHAAM EN GEEST

 

De hamam biedt zowel een fysieke als mentale ontspanning, bevordert de gezondheid en vooral het gevoel van welzijn.
Op een warme stenen plaat moet u liggen of zitten om de hamam-massage te ondergaan. Het lichaam reinigen is het belangrijkste doel van de massage. In tegenstelling tot de sauna is de Hamam erg vochtig. Zo is de stoomcabine in de eerste plaats ontspannend, stimuleert het de doorbloeding en maakt het de huid zachter.stoomcabine
 
Een stoomcabine kan ook nuttig zijn wanneer je last hebt van vermoeide of pijnlijke spieren, verbeterd de ademhaling en verstopte luchtwegen worden tijdelijk los gemaakt.

 

SAUNA & STOOMCABINE AF TE RADEN BIJ:

  • Zwangerschap
  • Ernstige vaat- of hartproblemen
  • Een moeilijk te controleren bloeddruk
  • Huidziektes
  • Ziekte en/of koorts

 
 

BELEVINGSDOUCHE – SPOEL ALLE STRESS WEG

belevingsdouche

 
Neem een douche in onze belevenisdouche waar al uw zintuigen geprikkeld worden door het licht- en geluidspel van de tropische regenbuien, en laat alle stress wegspoelen.
 
Neem de nodige tijd om te genieten van de belevenisdouche en gebruik een aromatische douchegel.
 
Deze sensatie kan u ondergaan in 2 verschillende standen. Namelijk Cold Breeze en Tropical Rain. De ene is koud en verkwikkend. De ander is hartverwarmend aangenaam.
 
 
 

INOX JACUZZI- UNIEK OP GEBIED VAN DESIGN EN GEVOELjaccuzzi

 

Een uniek in zijn soort verwarmd inox zwembad met verschillende ligplaatsen en massage jets om optimaal te ontspannen. Voor maximum 4 personen
 
Wanneer u uitgezweet bent in de sauna en opgewekt bent van de belevenisdouche is het tijd om tot rust te komen in het 38°C verwarmd zwembad. Neem plaats in 1 van de ergonomisch ontworpen ligbanken en geniet van de massage jets.

 
 

Reserveer ‘Privé Wellness’

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN