Karna Purana Therapie Oorbehandeling

KARNA PURANA

De oorbehandeling of karna purana is een toediening van medicinale kruidenolie via het oor. Dit werkt voedend en beschermend voor de oren en andere zintuigen.

Wat kan je verwachtten van de Karna Purana therapie?

Voorafgaand aan deze behandeling wordt een Indische hoofdmassage met warme medicinale kruidenolie gegeven en worden de marma punten gemasseerd. De olie wordt in de oren gegoten en deze blijft ongeveer 10 minuten in de oren. Ondertussen wordt het gezicht zachtjes gemasseerd en ook rond het oor en op de overgang van de nek en de schedel. Dit zodat de olie goed daar kan gaan stromen. De gehoorgang kan zich ontdoen van overmatige vayu of lucht. Ook de handen worden bij deze karna purana therapie even gemasseerd.

Selecteer tijdstip & Reserveer Karna Purana

Info Karna Purana therapie

Tijdsduur therapie

45 minuten

Inclusief

hoofdmassage

Karna Purana

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Karna Purana therapie?

Het oor is net als de voet het evenbeeld van ons gehele lichaam en hierdoor heeft de karna purana oorbehandeling ook een invloed op bepaalde lichamelijke aandoeningen. Het wordt specifiek aangeraden in de winter als bescherming tegen de wind en koude. Het is ook een zeer goede behandeling om de oren te beschermen tegen drukverschillen, dit dan enkele dagen voor een vliegreis.

Indicaties/ klachten

de oorbehandeling of karna purana wordt aangeraden bij constipatie, verbeteren van het gehoor, geblokkeerde kaak (TMG problemen), hoofdpijn, oorpijn, tinnitus (oorsuizen) duizeligheid, teveel oorsmeer, tand- en tandvleesproblemen, stijfheid in de halsregio.

Contra indicaties

oorinfectie (otitis), geperforeerd trommelvlies of buisjes in de oren.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN