Nasya Therapie Neusbehandeling

NASYA

De nasya of de ayurvedische neusbehandeling is de toediening van medicinale kruidenolie, poeder, vers sap, infusie of kruidenaftreksel via de neus. Deze behandeling behoort tot één van de vijf pancha karma’s of reinigingshandelingen.

Wat kan je verwachtten van de Nasya therapie?

De behandeling begint met een droge Indische hoofdmassage waarbij het ritme van de schedel wordt gevoeld en gevolgd. Dan volgt de hoofd- en gelaatsmassage met warme medicinale kruidenolie. Hierbij worden ook de marma punten of energetische drukpunten op het hoofd en gelaat gemasseerd. Dan wordt de neus en sinus regio voorbereid door gebruik van hot stones en/of een stoombad met kruiden.

Selecteer tijdstip & Reserveer Nasya

Info Nasya

Tijdsduur massage

45 minuten

Inclusief

hoofdmassage

Nasya

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Nasya therapie?

De nasya therapie reinigt en opent de kanalen van het hoofd waardoor de hersenvloeistoffen beter kunnen stromen. De nasya therapie verbeterd ook de activiteit van de zintuigen en beschermd tegen neus- keel- oor- en zenuwaandoeningen. Tenslotte is het ook een verjongingstherapie indien het met regelmaat wordt toegepast. Het ondersteund de goede en gezonde groei van het haar.

Indicaties/ klachten

mentale klachten, psychosomatische aandoeningen, stress, ademhalingsstoornissen, chronische sinusitis of rhinitis, depressie, hoofdpijn, slaapproblemen, CVS, burn-out, concentratiestoornissen, geheugenproblemen, whiplash,…

Contra indicaties

Zwangerschap

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN