Dreamland Massage Arrangement

DREAMLAND MASSAGE

Dit Dreamland massage arrangement omvat een volledige lichaamsmassage of Abhyanga van 75 min gevolgd door de kruidenstoomtherapie. Dit is een ideale eerste kennismaking met Ayurveda. Het wordt ook aangeraden als maandelijkse revitaliserende massage.

Wat kan je verwachtten van het Dreamland massage arrangement?

Geniet van een zalige massage van top tot teen! Bij deze lichaamsmassage worden de energiekanalen (nadi’s) en de energetische punten (marma punten) gestimuleerd waardoor het zelf genezend vermogen van lichaam en geest wordt aangewakkerd. Deze massage wordt gevolgd door de swedana of kruidenstoomtherapie. Dit zorgt voor het verwijderen van de afvalstoffen die door de massage naar de oppervlakte zijn gekomen.

Selecteer tijdstip & Reserveer Dreamland

Info Dreamland massage arrangement

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

90 minuten

Inclusief

full body lichaamsmassage

met stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Voordelen & Uitwerking

vertraagt het ouderdomsproces
is voeding voor het lichaam
voorkomt vermoeidheid
stimuleert een lang leven
harmoniseert het zenuwstelsel
verbetert de slaapkwaliteit
verbetert het zicht en de werking van de ogen
is prettig en ontspannend

Massages

Wat zijn de voordelen van het Dreamland massage arrangement?

De Ayurveda lichaamsmassage is in oorsprong bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Echter helpt deze Ayurvedische massage ook bij het genezen van veel verschillende klachten en aandoeningen.

De warme olie zorgt voor een kalme geest en een mooie huid. Het bezorgt een jonge uitstraling. Voedt de weefsels en werkt ook pijnstillend en versterkend op het zenuwstelsel. Deze massage met stoomtherapie werkt tonifiërend voor de huid, verbeterd de doorbloeding en brengt mentale rust.

Indicaties/ klachten

De lichaamsmassage met warme olie of abhyanga wordt aangeraden bij zenuwaandoeningen, zwakte, stress, angsten, huidaandoeningen, pijn, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichtsaandoeningen, spieraandoeningen.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN