Hoofdmassage Shirobhyanga

HOOFDMASSAGE

De Indische hoofdmassage met warme medicinale kruidenolie en massage van de energetische marma punten is uiterst weldadig voor lichaam en geest.

Wat kan je verwachtten van de Hoofdmassage Shirobhyanga?

De Indische hoofdmassage of shirobhyanga begint met een droge massage van het hoofd. Het ritme van de schedel wordt gevoeld en gevolgd. Spanningen in de schedel worden behandeld. Na deze droge massage wordt een hoofd-, gelaat- en schoudermassage met aangenaam warme medicinale kruidenolie en poeder gegeven. De marma punten of energetische punten worden ook gemasseerd. Deze oefenen een kalmerend en balancerend effect uit of het hele lichaam en het zenuwstelsel.

Selecteer tijdstip & Reserveer Hoofdmassage

Info Hoofdmassage Shirobhyanga

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

45 minuten

Inclusief

hoofdmassage

zonder stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Hoofdmassage Shirobhyanga?

Deze behandeling heeft vele gezonde werkingen op geest en lichaam. Ze is weldadig voor het gehele zenuwstelsel, voedend voor het haar, de haarwortels en de hoofdhuid. Ze verbetert het geheugen en zorgt voor preventie van haaruitval. Er ontstaat ook een mooie uitstraling door het verbeteren van de doorbloeding van het aangezicht. Deze massage bevorderd de slaap en verhoogt het zuurstofgehalte in de hersenen door stimulatie van de hersenvloeistof.

Indicaties/ klachten

Deze behandeling wordt aangeraden bij hoofdpijn, migraine, depressie, slaapproblemen, burn-out, CVS, stress, psychosomatische aandoeningen, whiplash, mentale klachten,…

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN