Lichaamsmassage Abhyanga

LICHAAMSMASSAGE

Volledige lichaamsmassage met warme medicinale Ayurvedische olie. Dit is een overheerlijke, relaxerende en therapeutische massage. Zorgt voor een goede circulatie van het bloed en de lymfe en vermindert het stressgevoel.

Wat kan je verwachtten van de Lichaamsmassage Abhyanga?

Abhyanga is de naam van de volledige lichaamsmassage, waarbij uw gehele lichaam met warme, medicinale kruidenolie wordt gemasseerd. Bij deze lichaamsmassage worden de (nadi´s) energiekanalen en de energetische marma punten gestimuleerd waardoor het zelf genezend vermogen van lichaam en geest wordt aangewakkerd.

Selecteer tijdstip & Reserveer Lichaamsmassage

Info Lichaamsmassage Abhyanga

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

60 minuten

Inclusief

lichaamsmassage

zonder stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Massage_500_300

Wat zijn de voordelen van de Lichaamsmassage Abhyanga?

De Ayurveda lichaamsmassage is in oorsprong bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Echter helpt de Ayurvedische massage ook bij het verlichten van veel verschillende klachten en is het een belangrijk onderdeel van een behandel programma of als voorbereiding op de Panchakarma kuur.

De lichaamsmassage geeft niet alleen een weldadig gevoel, maar helpt ook bij de genezing van vele aandoeningen. De warme olie zorgt voor een kalme geest en een mooie huid. Het bezorgt een jonge uitstraling. De olie voedt de weefsels. Warme olie werkt pijnstillend en versterkend op het zenuwstelsel.

Indicaties/ klachten

De lichaamsmassage met warme olie of abhyanga wordt aangeraden bij zenuwaandoeningen, zwakte, stress, angsten, huidaandoeningen, pijn, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichtsaandoeningen, spieraandoeningen.

nl_BENederlands (België)

WORD JIJ

ONZE NIEUWE

COLLEGA?