Marma Dreamland Drukpuntmassage

MARMA DREAMLAND MASSAGE

Het Marma Dreamland drukpuntmassage arrangement omvat een volledige lichaamsmassage of Abhyanga van 90 min waarbij alle belangrijke marma punten op het lichaam via drukpuntmassage worden behandeld. Nadien wordt ook de kruidenstoomtherapie gegeven. Deze marma massage heeft een revitaliserende invloed op het metabolisme en stimuleert de lymfedrainage.

Wat kan je verwachtten van de Marma Dreamland Drukpuntmassage?

Geniet van een zalige drukpuntmassage van top tot teen! Bij deze lichaamsmassage worden de energiekanalen (nadi’s) en de energetische punten (marma punten) gestimuleerd waardoor het zelf genezend vermogen van lichaam en geest wordt aangewakkerd. Afhankelijk van de klachten van de patiënt zullen specifieke marma punten behandeld worden. Deze marma massage wordt gevolgd door de swedana of kruidenstoomtherapie. Dit zorgt voor het verwijderen van de afvalstoffen die door de massage naar de oppervlakte zijn gekomen.

Selecteer tijdstip & Reserveer Marma Dreamland

Info Marma Dreamland Drukpuntmassage

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

120 minuten

Inclusief

full body lichaamsmassage

met stoomtherapie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Voordelen & Uitwerking

vertraagt het ouderdomsproces
is voeding voor het lichaam
voorkomt vermoeidheid
stimuleert een lang leven
brengt harmonie in het zenuwstelsel
verbetert de slaapkwaliteit
verbetert het zicht en de werking van de ogen
is prettig en ontspannend

Massages

Wat zijn de voordelen van de Marma Dreamland Drukpuntmassage?

De Ayurveda drukpuntmassage is in oorsprong bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. Echter helpt de Ayurvedische marma drukpuntmassage ook bij het genezen van veel verschillende klachten en is het een belangrijk onderdeel van een behandel programma of als voorbereiding op de Pancha Karma kuur.

De lichaamsmassage met stimulatie van de marma punten geeft niet alleen een weldadig gevoel, maar helpt ook bij de genezing van vele aandoeningen. De warme olie zorgt voor een kalme geest en een mooie huid. Het bezorgt een jonge uitstraling. De warme olie voedt de weefsels en werkt ook pijnstillend en versterkend op het zenuwstelsel. Deze massage met stoomtherapie werkt tonifiërend voor de huid, zorgt voor lymfedrainage en verbeterd de doorbloeding en brengt mentale rust.

Indicaties/ klachten

de drukpuntmassage met warme olie en met stimulatie van de marma punten wordt aangeraden bij zenuwaandoeningen, zwakte, stress, angsten, huidaandoeningen, pijn, psychische problemen, hoofdpijn, rugpijn en andere pijnen, slapeloosheid, gewrichtsaandoeningen, spieraandoeningen.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN