Thai Massage Arrangement

THAI MASSAGE

Deze oude massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam (fysiek), de geest (spiritueel) en het gevoel (emotioneel). Het is een manier om ziekte te verhinderen, een hulpmiddel bij het oplossen van blokkades vóór zij zich psychisch of fysiek manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit.

Wat kan je verwachtten van het Thai massage arrangement?

De massage begint bij de voeten eindigt bij het hoofd. Het lichaam van de patiënt wordt bewogen, losgemaakt en uitgerekt. Deze combinatie van energetische en fysieke aspecten maakt Thaise massage uniek. Het lichaam van de patiënt wordt tijdens de massage in diverse yoga-posities gebracht. De bewegingen lijken sterk op de asana’s van yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op de nadi’s uit Ayurveda (Indiase geneeswijze) en de meridianen uit de Chinese geneeskunst.

Selecteer tijdstip & Reserveer Thai massage

Info Thai massage arrangement

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

90 minuten

Inclusief

lichaamsmassage

zonder stoomtherapie

zonder olie

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Dreamland_01

Wat zijn de voordelen van het Thai massage arrangement?

Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en obstakels in de energielijnen te weg te werken.

Indicaties/ klachten

De stretch oefeningen en de lichtere acupressuur technieken worden aangeraden bij spierspanning, blokkades van de wervels en energetische blokkades. De Thaise massage stimuleert met een helende aanraking en de levensenergie (Prana) krijgt de gelegenheid om vrij te bewegen.

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN