Weight Loss Massage Udvartana

WEIGHT LOSS MASSAGE

Het Weight loss arrangement is een massage voor gewichtsverlies en omvat een Udvartana of scrub massage met een specifieke kruidenpasta. Deze kruidenpasta wordt gemaakt van droge poeders van geselecteerde kruiden en medicinale afdrijvende en vetverbrandende olie. Deze intensieve massage wordt gevold door een swedana of een kruidenstoomtherapie van minstens 20 minuten.

Het wordt aangeraden om 4 sessies te ondergaan. Voor de effectiviteit van de kuur wordt er gedurende de behandelperiode ook een alternerende interne behandeling voorgesteld, matra basti  en kan men een persoonlijk dieet volgen.

Wat kan je verwachtten van de Weight Loss massage Udvartana?

Bij udvartana massage wordt het lichaam gemasseerd met druk en wrijving na het aanbrengen van de pasta. Daardoor gaat de huid gloeien. Oude lichaamscellen van de huid worden losgemaakt en nieuwe worden sneller aangemaakt. De massage bewegingen worden over het algemeen gedaan in de richting van het hart met de bedoeling stagnerende lymfatische gifstoffen in het lichaam los te maken en af te voeren. De pasta zal wat drogen tijdens het proces en door de stoomtherapie opnieuw vloeibaar worden. Dit wordt nadien van het lichaam afgewreven en weg gedoucht.

Selecteer tijdstip & Reserveer Weight Loss

Info Weight Loss massage Udvartana

Personen

single / duo massage

Tijdsduur massage

90 minuten

Inclusief

full body lichaamsmassage

met stoomtherapie

scrub

inclusief gebruik wellness faciliteiten

Wat zijn de voordelen van de Weight Loss massage Udvartana?

Het verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht en soepel, verbetert de spierwerking. Het verbetert de bloedcirculatie en verlicht gewrichtspijnen. Het helpt tevens bij cellulitis en voor het reduceren van vet. Deze vorm van massage wordt ook ingezet bij mensen die last hebben van cellulitis en is behulpzaam en overgewicht omdat het basaal metabolisme gestimuleerd wordt.

Indicaties/ klachten

Overgewicht, cellulitis, gewrichtspijnen, slechte doorbloeding, verwijderen van dode huidcellen, slechte vetverbranding, verminderde vertering

nl_BENederlands (België)

SNEL RESERVEREN